coldea-kovesi

Anuntul facut de Presedintele Trump, potrivit caruia administratia Obama i-a pus telefoanele sub ascultare, are citeva dedesubturi interesante.

1. Ditamai Presedintele Trump, care nu a fost niciodata vreun naiv, stia evident ca Hillary si Obama ii asculta telefoanele. Dar in calitate de simplu candidat, fara pozitii oficiale in Statul american, Trump nu ar fi fost credibil daca ar fi facut acest anunt inainte sa devina Presedinte. Si i-ar fi fost imposibil sa probeze.

2. Anuntul facut acum, din pozitia pe care o are, ii va permite sa probeze si sa scufunde barca „democratilor” Hillary si Obama. Nu intimplator Trump a cerut Congresului sa investigheze si nu FBI-ului. Nu intimplator, Trump l-a pastrat pe coruptul sef al FBI in functie, omul lui Hillary – James Comey, prietenul „absolut” al lui Coldea.

Daca Trump nu facea aceste acuzatii din pozitia de Presedinte al Statelor Unite, nu as fi fost sigur 100% ! Dar aveam banuieli mari fiindca „reteta” trioului Obama-Hillary-Comey o regasim 100% in Romania, in activitatile nedemocratice ale Binomului Coldea-Kovesi. Poate ca ati uitat citeva „amanunte”:

1. Protocoalele secrete impuse de regimul Obama intre SRI si Procurorul general al Romaniei (Coldea&Maior – Kovesi).
2. Coldea a avut, pina in februarie 2015, un birou personal si special in sediul DNA.
3. Comey a trimis la Bucuresti, la DNA, 10 ofiteri FBI, cu insarcinari speciale.
4. Pina de curind Kovesi avea un supervizor american, o doamna de la FBI.
5. Generalul SRI Dumbrava a declarat ca Justitia se afla in „cimpul tactic” al Serviciului Secret.
6. In Romania s-au ascultat telefoane cit nu s-au ascultat in Franta si UK la un loc.
7. In Romania s-au dat mandate pe „siguranta nationala” de citeva ori mai multe decit in SUA !

Desigur, ai nostri ca brazii, mai perversi decit americanii, au bagat in aceeasi oala escrocii si coruptii (dar nu si pe ai lor !) cu „dusmanii Sistemului” (ziaristi, avocati, procurori nealiniati, judecatori nealiniati, patroni romani si straini nealiniati, sefi de institutii).

Am curajul sa spun ca victimele nealiniate si nevinovate ale Binomului Coldea-Kovesi depasesc de zeci de ori numarul banditilor si coruptilor, bashca faptul ca prejudiciile de miliarde nu au fost recuperate nici macar in procent de 1 % ! Desi avem cel mai puternic si numeros aparat represiv, condus pina de curind de Coldea, raportat la populatie si comparativ cu alte tari democratice cu adevarat !

Deci l-au ascultat Obama si Hillary pe Trump ?! Categoric DA ! Insa nu au putut merge mai departe! Fiindca America inca este o democratie !

In schimb, slugile lor din Romania au facut ce au vrut, atit sub Iohannis cit si sub Basescu ! E drept, sub Base au fost mai subtili dar sub Iohannis s-au dezlantuit ca niste barbari ! Au tratat Romania ca un Bantustan in care au implementat conceptul de Big Brother prin Marele Binom. Pina la capat !

E timpul ca Trump sa taie in carne vie atit cancerul american cit si metastazele lui din Romania, concediindu-l pe Hans Klemm si numind un Ambasador demn de cel mai bun aliat militar al Americii, Romania !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru