adamescu

Dan Adamescu nu o fi vreo usa de biserica. A fost condamnat la 4 ani de puscarie pentru ca ar fi dat spaga unui judecator. I-auzi! Exista judecatori care iau spaga?!

Pai Romania este tara in care judecatorii sint ori timorati de procurorii cu ochi albastri, ori chiar ei se afla in „cimpul tactic” cu ochi albastri ori sint niste spagari ordinari protejati de Sistem. Pariez ca nu exista mai mult de 20% judecatori cinstiti! Asa cum nu exista mai mult de 20% politicieni, oameni de afaceri, primari, ziaristi, etc, cinstiti !

Personal, daca Adamescu a dat spaga unui judecator (fiindca probele din dosarul condamnarii sint apa de ploaie), il inteleg! Este drama oamenilor de afaceri romani care isi vad business-urile blocate in Instante ! Iar cind ai sute sau mii de angajati si vine ziua de salarii, innebunesti !

Nasul Tv are de recuperat peste 200.000 de euro, prejudiciu facut de Statul Mafiot! Ne judecam pina la Sfintul Asteapta! Daca eu eram vreun „pui” de-al Sistemului Mafiot sau daca umblam la spagi, in mod sigur ne recuperam banii !

Spre deosebire de altii, eu nu am cedat. Astept, rezist, subzistam! Daca Adamescu a dat spaga vreunui judecator, il inteleg ! Iar daca asa a fost, sentinta e dreapta!

Dar de ce Sistemul se razbuna in continuare pe Adamescu ?! Asa cum pe Giovanni Becali l-a iertat si l-a eliberat din inchisoare inainte de termen, pe motiv de virsta, la fel ar fi trebuit sa procedeze si in cazul lui Adamescu ! Teoretic, Justitia e la fel pentru toti ! Chiar daca Adamescu tine sute de locuri de munca, plateste taxe uriase la Stat si a investit in Romania sute de milioane de euro… in timp ce Giovanni Becali a fost mereu un golanas care a tzepuit Statul de cite ori a putut! 

giovani-becali

Motivatia Statului Mafiot este ca Giovanni s-a indreptat, participind la toate activitatile recreative si la munca fizica, in timp ce Adamescu, aflat in caruciorul cu rotile si operat la genunchi, nu a avut chef nici sa se recreeze cu puscariasii si nici nu a muncit cot la cot, „genunche la genunche” cu Giovanni !!!

Astia sint idioti rau ! Adamescu trebuia sa fie liber, ca si Giovanni! Giovanni s-a carat din tara, a mai luat o condamnare si mai are un proces greu pe cap! Adamescu in libertate nu o sa fuga nicaieri si poate, daca nu s-a scirbit de tot de Romania, poate mai creeaza niste sute de locuri de munca !

dan-adamescu

Justitia de „Liberare” l-a refuzat pe Adamescu fiindca nu s-a „indreptat”! Mai degraba as zice ca nu s-a „indoit” ca sa-si vinda afacerile, ieftin si cui trebuie!

Comisia l-a aminat peste vreo 3 luni, ca si cum lunile in puscarie sint luni de miere! Ca si cum 3 luni din viata unui om suferind si in virsta ar fi 3 ore ! Cita nemernicie !

De parca in urmatoarele 3 luni, un om in carucior cu rotile si cu buda turceasca sub nas va avea chef sa participe la „actiunile recreative” cu bulangii, criminalii si tilharii sau o sa-l vedem muncind cu spor la atelierul de timplarie!

Justitia care il elibereaza pe Giovanni si il tine inchis pe Adamescu miroase ca buda turceasca! A cacat!

Gata bai „sultanilor” din Justitie! Adamescu si-a ispasit fapta conform Codului vostru penal! Lasati-l pe Adamescu sa fie macar „egalul” lui Giovanni ! Asta e Romania voastra! Sa speri sa ai „bafta” lui Giovanni ! O tara de „drepti” si „sa traiti”!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru