Se pare ca, din nou, timpul mi-a dat dreptate si veti intelege mai bine de ce Romania avea nevoie de dusul rece din Decembrie 2016 ! Sa cistige masiv PSD-ul !

Oricum, PNL-ul nu era pregatit iar USR-ul lui Coldea s-a dovedit un pariu ratat !

E bine ca PSD a cistigat ! Si astazi, toata tara, inclusiv simpatizantii si votantii PSD, isi fac cruce ! Nici votantii ALDE Tariceanu nu se simt prea bine !

1. La doar 6 luni distanta exista deja doua partide PSD si doua partide ALDE.
2. Aceasta Coalitie impotenta a reusit sa scoata in strada romanii de pretutindeni, cum nu s-a mai intimplat de la Lovilutia din ’89 !
3. In doar 6 luni, guvernul Grindeanu s-a balbiit cit pentru 4 ani !
4. Deja exista previziuni sumbre ca acest an se va termina cu o lipsa in gestiune de minim 10 miliarde de dolari, in cel mai fericit caz !
5. Culmea culmilor, pina si premierul propus de Dragnea si Tariceanu fuge de „taticii” lui si de PSD-ul invingator din Decembrie 2016 ! Dupa numai 6 luni !

Daca PSD-ul era un partid modern, asezat, inteligent, Grindeanu NU ar fi ajuns niciodata Premier. E baiat destept, olimpic la matematica, dar nu are calitati sa conduca un Guvern !

Daca PSD-ul era normal, Grindeanu ar fi trebuit sa demisioneze ! E dreptul partidului, cistigat prin alegeri, sa propuna un alt Premier !

PSD-ul se va zdrobi singur ! Eu sper ca PNL sa invete ceva din aceasta lectie si, sub conducerea lui Ludovic Orban, dupa cum arata cifrele, sa se modernizeze si sa construiasca O ALTERNATIVA reala pentru Romania ! Sa ne faca sa uitam caricatura de partid de dreapta cu care s-a prezentat in alegerile din Decembrie 2016 !

Eu cred ca Romania, dupa succesul repurtat la Washington de catre DJ Trump si DJ KWI, chiar are nevoie de o guvernare responsabila care sa sustina Parteneriatul cu Statele Unite ! Un asemenea „tren” il intilnim odata in 100 de ani !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru