metrou-nicusor-dan

Tradatorii sau Blatuitorii sint doi: Traian Basescu si PNL (in frunte cu Iohannis!)

O sa explic la rece lucruri pe care le banuiam acum o luna dar nu aveam probe. Asa cum ati vazut in emisiunea mea sau cum am scris, stiam ca Firea va cistiga detasat, avind in vedere Marele Blat (sau Marea Tradare).

Firea era favorita Sistemului, de departe, e copila lui inca din anii ’90, dar totusi se mai putea face ceva. Bucurestiul putea fi cistigat lejer!

Astazi am si probele Tradarii sau Vinzarii Bucurestiului.

  1. Traian Basescu, omul care s-a autointitulat “cel mai informat” cetatean al Planetei RO stia bine ca Nicusor Dan chiar sta bine in sondaje si in preferintele bucurestenilor. Stia de acum 2 luni spre deosebire de mine care nu am avut aceasta informatie nici pina astazi la ora 21.00 (5 iunie 2016).
  2. Liderii PNL au mintit ordinar atunci cind au anuntat ca Predoiu se retrage in favoarea lui Nicusor Dan daca sta mai rau in sondaje! Pai si ultima gaina din Bucuresti stia ca Predoiu nu va fi votat nici de catre ai lui (am scris-o acum 3 saptamini). Ce au facut liberalii?! Au scos pe piata un sondaj jegos si mincinos, plasindu-l pe mister “Perdoiu” inaintea lui Nicusor Dan, solicitind cu tupeu nesimtit ca acesta sa se retraga din cursa!

Ce a facut Traian Basescu?! A cautat un candidat si l-a gasit (sacrificindu-l) care sa il atace din prima zi pe Nicusor Dan! Corsarul stia bine ce face! Ar fi trebuit sa il sfatuiasca pe Robert Turcescu sa il lase in pace pe Nicusor Dan, chiar daca nu il suporta!

Nici mie nu-mi placea Nicusor Dan (fiindca nu imi este clar daca are sau nu Stapin) dar alegerile din 5 iunie au aratat ca, daca Base si Liberalii nu tradau, Nicusor Dan era Primarul Capitalei.

De astazi imi place Nicusor Dan (chiar daca o avea si el in spate o bucata de Sistem, macar e una mult mai civilizata, desi sper sa nu fie nimeni!). Mi-a placut Campania USB, asa cum mi-a placut si Prezenta d-nei Iulia Gorea Costin de la PNTCD.

In plus, USB a adus oameni foarte frumosi in aceste alegeri, pe multi i-am vazut chiar in cele 7 emisiuni maraton de la NASUL TV!

Imi place Nicusor Dan fiindca echipa lui a reusit un scor incredibil prin metode civilizate: mai mult decit au reusit impreuna Base + Klaus, ditamai Presedintii de Tara (cei mai informati cetateni ai patriei! ), imi vine sa rid!

Si, daca nu era tradat de corifeii Dreptei (Base + Liberalii), atunci Nicusor Dan o trimitea pe madam Firea la pensie cu ditamai PSD-ul in spate!

Si Basescu, si Iohannis dar si Liderii PNL stiau inca de acum 2 luni ca, daca nu fac smecherii, Nicusor Dan va ajunge Primar al Capitalei! Si au facut tot ce le-a stat in putinta! Desigur, din varii interese. Base fiindca Sistemul ii sta cu cizma pe git (Sistemul desavirsit de el) iar Klaus fiindca el sta drepti in fata acestui Sistem (daca Sistemul ii cerea, Klaus punea vreo 50 de candidati la Capitala, nu doar 4!)

Asa ca, adevaratul cistigator al alegerilor din Bucuresti este USB-ul lui Nicusor Dan! Abia i-au facut fata Firea, PSD, Basescu, Iohannis si ditamai liderii PNL – cita frunza si iarba!

Deocamdata, USL (Uniunea Salvati Lichelele) are un usor avantaj fata de USB ! Dar intreg Sistemul are deja chilotii murdari! Urmeaza 6 luni incendiare in Romania dar, din pacate, si pe plan extern!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru