goodbye1Trupele isi aleg numele in feluri foarte diferite, uneori chiar ciudate. Nu este cazul formatiei „Goodbye to Gravity”, trupa care inainte se numea Thunderstorm, cu destul timp inainte de a li se alatura si solistul Adrian Galut.

Pe atunci, Thunderstorm erau „maidenisti”, asa cum spun fanii metal, adica iubeau peste masura trupa britanica de heavy metal „Iron Maiden”. Ei bine, in 2000, Bruce Dickinson, o voce fabuloasa din spatiul metal rock se intoarce in „Iron Maiden” si, impreuna, scot unul dintre cele mai bine cotate albume ale formatiei. Discul se numeste „Brave New World”. Pe acest album, prima piesa se numeste „Wicker Man”, adica „Omul de rachita”, o trimitere directa la un vechi obicei celt, acela de a sacrifica un manechin de rachita modelat ca un om  pentru a inmuia inima zeilor. Urmare a acestui „sacrificiu”, recoltele urmau sa fie manoase s. a. m. d. In aceasta piesa exista doua versuri, chiar inainte de intrarea corului, care suna chiar asa: „Say goodbye to Gravity and say Goodbye to Death/ Hello to eternity and Live for Every Breath”. Mai clar de atat nu se poate. Trupa care a avut ginioul de a canta in seara catastrofei la Colectiv isi alese numele ca un tribut adus colosului „Iron Maiden”… Un gest deosebit, mai rar aici, la noi, decat in Occident.
Despre Andrei Galut, cel care a castigat, in 2008, concursul Megastar de la Prima TV, vom spune numai ce a spus Andreea Raicu, cea care i-a inmanat premiul, la auzul catastrofei: „Este cutremurator ce s-a intamplat. Sunt alaturi de Andrei si de toti cei care au trecut prin aceasta nenorocire. Ma rog la Dumnezeu sa le dea puterea sa reziste si sa isi revina”.

sursa:  enational.ro