traian basescu

Recolta de grâu de la Nana îi aduce bani frumoşi fostului şef al statului, Traian Băsescu. Anul acesta, recolta este bogată, iar reprezentanţii companiei care s-au ocupat de arendarea terenului spun că producţia îi va livra, în conturi, lui Traian Băsescu zeci de mii de euro, relatează realitatea.net

Din cele 300 de hectare de la Nana, fostul preşedinte se va alege cu 345 de tone de grâu. Băsescu nu a anunţat ce va face cu cerealele.

Societatea care a arendat pământul spune, însă, că îi va da bani în schimbul grâului pentru că Traian Băsescu are de achitat creditul luat de la bancă, chiar pentru terenul din judeţul Călăraşi.

9 COMENTARII

  • Da. Nu te vezi in el nici de pe cal… O fi vreun soi nou, modificat genetic… 🙂 🙂 Te pomenesti ca astia il invidiaza pe Base ca la el creste graul cat porumbul…

 1. ce face Traian Basescu ,cinste lui ,afaceri la vedere nu ca popa sarbu ,centrala hidro pe ascuns si cine stie ce afaceri dubioase mai are cu ginerica de isi permit participarea la raliuri internationale pe bani grei …probabil banii din bugetul nostru ,,,,soselele noastre sub cauciucurile lui ponta !…pe astia nu-i cerceteaza ,nu se sesizeaza nimeni ?

 2. …oare cati politicieni mai muncesc in tara asta,precum domnul Traian Basescu….sa ne traiesti domnule presedinte…!!!

 3. Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor
  la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori
  in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi
  oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce
  imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

  • Du-te ma, de-aici cu castigurile tale facile si suplimentare… Daca se castigau banii si legal si facil, in acelasi timp, aveau toti garla… Si nu, nu merita testat!

Comentariile sunt închise.