Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac de o duritate fără precedent la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Băsescu susține că ”țeparul de Teleorman” a amăgit românii cu un program de guvernare fantezist, iar acum când trebuie votate anumite măsuri Dragnea pleacă în concediu, conform stiripesurse.ro

”Țeparul de Teleorman
Țeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompentatul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program.
Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache.
În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, scrie Traian Băsescu, pe pagina personală de Facebook.