traian-basescu_29_7e9dbcd43d_45f3959374Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, miercuri seara, în cadrul emisiunii „Nașul”, moderată de Radu Moraru, despre reacția președintelui Iohannis, în cazul Antena3.

„A greșit în momentul în care a afirmat că este vorba de un banal act administrativ. Orice politician știe ca o hotărâre judecătorească este un act de lege”, a delcarat Traian Băsescu.

„A fost un complex de interese. Primul este cel legat de Mihalache, ce tocmai se întorsese de la Munchen unde a fost cu Gâdea și apoi au zburat în Statele Unite. acolo se suda relația Administratia Prezidențială – Antene. Este clar ca Mihalache nu ar fi îndrăznit sa merga cu Gâdea în Germania, unde era pe post de reprezentant al lui Iohannis. In SUA nu putea sa meargă la Donald Rumsfeld fara sa aiba binecuvantarea de la presedinte.  Al doilea elemente era situatia dânsului. Are o hotarare definitiva de evacuare a unei casei si a incercat sa relativizeze hotarările justiției. S-a apărat pur si simplu. Al treilea, a vrut sa isi asigure bunavoința Antenelor”, a mai spus fostul Președinte.