traian basescu(2)

Fostul președinte Traian Băsescu are o reacție acidă la declarația făcută de Victor Ponta conform căreia oamenii din Diaspora s-au așezat la coadă de 3-4 ori la alegerile anterioare pentru a crea impresia falsă că nu pot să voteze, conform B1 TV

Fostul șef al statului este de părere că Ponta a făcut aceste declarații din cauza faptului că vrea să-și construiască un viitor în politică bazat pe minciună.

„Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman!

Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică.

Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună.

Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina”, a scris fostul președinte pe Facebook.

Traian Băsescu a avut și un mesaj direct pentru fostul premier, pe care îl numește mitoman.

„Măi mitomanule, România nu a fost nicio clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Și ți-o spun eu, care, la acea dată, eram Președintele României.

În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”, a încheiat Băsescu.