basescu

Traian Băsescu a fost indicat de către fosta noră a lui Virgil Măgureanu ca fiind una dintre persoanele care ar fi știut de uciderea lui Codruț Marta. Potrivit stiripesurse.ro, fostul președinte i-a răspuns cu o amenințare Alinei Măgureanu: o va da în judecată! De semnalat e faptul că Traian Băsescu a folosit termenul ”uciderea” lui Marta, comentează sursa citată. 

”Eu nu am discutat niciodată cu Dragoș Dobrescu. Cu Elan Schartenberg nu am mai discutat de când eram primar. Iar afirmația că ar știi Băsescu despre moartea lui Marta e o fantezie care mă obligă să o dau în judecată pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Să spui că președintele unei țări știa despre uciderea unui om e prea mult și nu are legătură cu realitatea.

Mi se pare că a picat într-un moment de criză, când avem un președinte despre care se scrie neplăcut în Der Spiegel, când e varză cu interceptările și a venit și ea să dea niște subiecte. Ea și-a asumat niște plângeri la instituțiile statului.

E interesant că într-un moment de criză pentru președinte și premier apare această doamnă cu dezvăluiri bombă. Ea a făcut o dezinformare publică pentru care o voi da în judecată.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV, citat de stiripesurse.ro