O intilnire istorica !

Descifrarea Conferintei Comune a celor 2 Presedinti, in fata presei si a sute de milioane de telespectatori, trebuie sa o facem gindindu-ne la ce au discutat in secret cei doi sefi de stat.

Conferinta a fost istorica, un adevarat show politic, fara egal in relatia Casa Alba-Cotroceni. Niciodata nu s-a intimplat asa ceva pe peluza Casei Albe !

Daca aveam mintea de acum citiva ani, as fi titrat naiv si emotionat : „VICTORIE ! IN SFIRSIT ! ROMANIA S-A DESTEPTAT ! VIN AMERICANII !”

Insa astazi sint mult mai prudent. Si iata ce cred ca s-a intimplat la discutia secreta din Biroul Oval si cum descifrez Conferinta Comuna.

1. E clar ca Trump a obtinut de la Iohannis tot ce avea pe agenda si poate chiar in plus. Altfel, Trump ar fi anulat Conferinta Comuna sau ar fi fost una sobra, scurta si fara accente de prietenie.

2. E clar ca si Iohannis a obtinut mult mai mult decit avea pe agenda avind in vedere cit de relaxat era, cit de stapin pe el. A vorbit liber, a fost egalul lui Trump la capitolul comunicare, uneori chiar peste DJT.

3. E clar ca intre cei 2 Presedinti s-a infiripat o relatie amicala.

4. Romanii pot fi mindri. Trump a onorat Romania si pe Romani. Iohannis a fost la inaltime. Cine si-ar fi imaginat ca Ficusul poate face fata unui asemenea eveniment istoric ?

Nu am nicio indoiala ca Trump isi va tine toate promisiunile facute lui Iohannis sau cele publice.

5. Marea mea indoiala este legata de Iohannis : Va reusi Presedintele Romaniei sa isi tina macar 50% din promisiuni ?! Oare a inteles Iohannis ca Parteneriatul cu Administratia Crestina de la Washington, upgradat de Trump ieri, este singura Propunere Decenta pe care a primit-o Romania ?! Comparativ cu preacurvia UE care ne-a promis ca vom fi o tara de mina a doua sau a treia, in Europa cu mai multe viteze… O Europa neo-marxista si din ce in ce mai anti-Crestina !

Chiar daca sa zicem ca Iohannis s-a convertit rapid la noile valori propuse de Administratia Trump, deci chiar daca ar fi asa, sa nu uitam ca Romania este condusa inca de Sistemul Mafiot ! Iar democratia in Romania este praf ! E drept, inca e vopsita dar vopseaua s-a scorojit.

Sa nu uitam ca, acum citeva luni, Iohannis ii numea pe romani fanatici religiosi, adica si pe Trump si Vicepresedintele USA, Mike Pence, care impartasesc aceleasi valori crestine cu cei 3 milioane de romani care au semnat Petitia Pro Familie !

Sa nu uitam ca toata presa lui Iohannis, cu Iohannis in frunte, au fost sustinatorii LGBT-istei Hillary si ziaristii de casa ai Cotroceniului l-au facut zob pe Trump si inainte si dupa ce a devenit Presedinte al Statelor Unite !

Sa nu neglijam un aspect aparent minor, dar relevant. Klaus Iohannis i-a invitat in delegatia prezenta la Casa Alba pe citiva dintre cei mai mari „injuratori” de Trump: consilierul prezidential Bogdan Aurescu, ultra analistul Cozmin Gusa, super ziaristul Rares Bogdan si pe specialistul Pantazi de la UM Hotnews. Care acum au devenit mari iubitori de Trump.

Eu sper din toata inima ca Iohannis sa fi fost 100% sincer in relatia cu Trump. Fiindca in America nu poti sa minti decit o singura data ! Sper sa nu fim din nou curve ! E timpul sa jucam straight !

Culmea, daca Iohannis inca nu a inteles, atunci ii spun eu. Donald J Trump tocmai i-a plasat ieri, in desaga, „bastonul” celui de-al doilea mandat prezidential ! Cu Trump in echipa lui, Klaus Iohannis este Presedinte al Romaniei pina in anul 2024 !

Dar… Ghinion ! Trump si America vor fapte, nu vorbe ! Iar daca Iohannis se tine de cuvint fata de Trump si nu se va declara „invins” de Sistemul Mafiot, atunci USA va trimite usor in Romania citeva zeci de miliarde investitii ! Pentru USA, acesti bani sint „piece of cake” ! Maruntis !

Cu acesti bani si cu credinta crestina a romanilor de pretutindeni, Romania va fi din nou p TARA si o NATIUNE !

Dar pina miine-poimiine, eu ma lupt sa nu imi fure astia NASUL TV si sa omoare singura Televiziune Libera din Romania, singura Televiziune care chiar se bate, deschis, pentru valorile crestine. Singura care l-a sustinut pe Trump.

Fiindca in umbra reflectoarelor acestui urias show Trump-Iohannis, s-a incercat sa mi se ia gitul si mie, si colegilor mei si Televiziunii Libere ! De doua ori in ultimele 5 luni ! I-am oprit si i-am ciuruit ! Dar lupta continua ! Am supravietuit 5 ani si mai vreau cel putin 5-10-15-25-50 de ani !

Asa ca, dragi romani care mai puteti, continuati Donatiile si Cumparati Actiuni ! E mare nevoie, mai ales acum cind avem dusmani si in interiorul Televiziunii Libere, nu doar in exterior ! ACUM ! Miine poate fi prea tirziu !

Iata PayPalul !


Iata Conturile mamei mele !

Va multumesc pentru ajutor, vigilenta si inteligenta !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru