Tudor Chirilă lansează un atac devastator la adresa PSD, faţă de dezastrul din sănătate. „Când faci totul ca să îi obligi pe medici să plece din ţară, ăsta nu e atac la siguranţa naţională? În curând mândri că suntem români va fi mândri că suntem bolnavi. Găseşte PSD un avantaj şi în boală,” a scris artistul în mesajul postat pe o reţea de socializare, preluat de realitatea.net 

„Mai ţineţi minte creşterile salariale PSD din sănătate? Cum ziceau că îi aduc pe medici la nivel european? Hai că nu e greu, era acum câteva luni. (…) Între timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care şterge interdicţiile ANI aplicabile parlamentarilor (….).  Ăştia nu vor DECÂT să fure şi ne-o demonstrează zilnic,” mai scrie Chirilă.

Artistul acuză însă şi lipsa de solidaritate cu medicii. „Când medicii vor ieşi în stradă, în mod normal populaţia ar trebui să fie lângă ei. Nu de alta, dar trebuie să fii orb să nu realizezi că dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar că n-o să iasă nimeni lângă medici pentru că aşa suntem noi egoişti, ne “descurcăm”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligentă de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.”

1 COMENTARIU

  1. Draga Tudore ,

    Ti-am urmarit de multe ori supararile tale care sunt si ale mele ,ma revolta,ma intriga tot ce se intampla in lumea politicului si economicului pt. ca Acum sunt legate,nedespartite unul de altul dar eu cred ca noi romanii am devenit niste lasi,nu ne mai intereseaza nimic doar ce mancam si unde ne distram ,adica suntem o natie de consumatori nu de oameni care ne implicam in ceva bun.Traiesc cu speranta ca natia romana sa se trezeasca cat mai curand posibil.
    Iti doresc multa sanatate,rabdare si speranta trebuie sa vina odata de Acolo de Sus.

Comentariile sunt închise.