victor-ponta-eugen-teodorovici

 

Mai intii a fost ordinul semnat de Orlando. Text putin, idee creata publicata in Monitorul Oficial. O pagina, nu mai mult:

Monitor-Orlando

Dar ca sa implementeze acest ordin, fiti va rog atenti ce se intimpla in aceste zile in toate unitatile in care se presupune ca un nenorocit de client vrea sa lase bacsis. Cititi si va cruciti, dupa care veti constata ca s-ar putea sa devenim prima tara din lume in care chelnerii or sa va roage cu cerul si cu pamintul sa nu le lasati niciun leu in plus fata de nota de plata! Nu de alta, dar ii ia gaia pina apuca sa imparta banii 🙂

Ia priviti aici:

Bacsis-1

apoi:

Bacsis-2

si inca:

Bacsis-3

mai avem:

Bacsis-4

si, in fine:

Bacsis-5

P.S. Orlando, lasa-ne!

 

Sursa: turcescu.ro

4 COMENTARII

  1. Daca doresc sa las bacsis nu vrea ca parte din banii mei sa ajunga in buzunarele statului hot pentru ca jigodii ca Orlando, Ponta si gasca lor sa poata fura mai mult!

    • Nu voi lasa bacsis nimanui,iar daca voi da vreunui doctor ii voi da fara sa-i cer chitanta.Doctorul ma trateaza si Ponta imi ia banii.Nesimtiti mai puteti fi.

  2. Numai un guvern incompetent, evazionist, penal si condus de un Plagiator putea sa gandeasca o asemenea porcarie. TVA pe bacsis. Ce rusine!

Comentariile sunt închise.