erdoganForţele aeriene turceşti au doborât un MiG-29, care cu câteva minute inainte de asta a încălcat spatiul aerian al Turciei, anunta agentia britanică Express, citând surse locale. Informația a fost mai târziu confirmată de publicatia turca „Teknodeck”, transmite „BY24.org”.

Jurnaliștii britanici citeaza în același timp şi declarațiile mai multor dintre colegii lor aflati în zona de conflict, care au anuntat în retelele sociale despre doborararea unui MiG-29 al Rusiei. Potrivit acestora, avionul s-a prăbușit pe teritoriul Siriei, în apropierea orașului Huratayn, situat în apropiere de granița cu Turcia. Se remarcă faptul că Forțele Aeriene turce au trimis spre interceptarea aeronavei ruse trei avioane F-16.

Turcia este un membru NATO și avioane rusești au încălcat în mod repetat granița sa. Statul General Major rus a declarat în mod repetat că aceste incalcari au fost neintentionate, dar faptele au provocat indignare puternică în randul Alianței Nord-Atlantice.

Jurnaliștii Express au trimis o solicitare oficială cu privire la incidentul de la Huratayn atat comandamentului forțelor ruse, cât celui din Turcia. Niciun raspuns nu a fost oferit.

În plus, jurnalistii nu exclud ca, în ciuda afirmatiilor de la fata locului, aparatul MiG-29 care a fost doborat sa nu fi apartinut Fortelor Aeriene rusem ci fortelor lui Bashar al Assad. Acest lucru este confirmat indirect prin prezența unui număr mare de astfel de aeronave în Forţele aeriene siriene.

sursa: paginaderusia.ro

20 COMENTARII

 1. MA, VOI ASTIA, CARE ATI FACUT ARMATA SI CARE STITI SA CALCULATII TRAECTORII DE SBOR, CALCULATI-MI SI MIE UNDE CADE O CIOARA ,DACA O INPISC IN ROMINIA ?

  CADE CUMVA IN BULGARIA ?

  DAR DACA INPUSC CIOARA IN BULGARIA, CADE CUMVA IN ROMINIA ?

  ASTEPT RASPUNSUL VOSTRU, INSOTIT DE CALCUL, TEHNICO-STIINTIFIC

 2. Pentru cine se întrebă de ce nu au dat americanii bomba atomică asupra Moscovei doar nu erau să-și atace aliatul cel mai de preț din Europa.Abia după câțiva ani s-a văzut că Stalin și-a bătut joc de alianța din care a făcut parte și le-a dat cu tifla occidentalilor după ce a fost scăpat de dispariție totală.Unde mai se pune că rușii printr’un spionaj excelent de bine condus a pus mâna pe toată documentația americană de fabricație a bombei și astfel în timp record au fabricat-o și ei, meciul devenind astfel nul.Americanii puteau arunca bomba asupra Rusiei invers nu se putea că nu exista la vremea aceia mijloc de transport sigur până în America.Însă nici nu s-a pus în discuție vreo dată problema unui atac asupra Rusiei, cu toate că adevărul începuse să iasă la iveală.

 3. Domnule Decebal cu tot respectul las-o mai moale cu afirmații de tot râsul,vorba unui internaut se vede că nu ai făcut armata,dar dacă n-ai făcut-o mai gândește ce se întâmplă cu o țintă în mare viteză la ceva mii de metri altitudine lovită mortal unde se va duce ce a mai rămas ? păi, pe o rază de foarte mulți kilometri.

 4. Domnule Decebal recidivezi din nou cu lipsa de informații.Imensele zăcăminte de gaze aparțin în exclusivitate Israielului deoarece sunt în zona lor economică așa că …

 5. FELICITARI DOMNULE GEORGE ,

  CRED CA, ABIA ACUM AM INTELES SI NOI PROSTIMEA, CAUZA SI EFECTUL DIN ORIENTUL MIJLOCIU, FENOMENE SOCIALE. CE NICI UN JURNALIT (DE-SI IL CUNOASTE) NU VREA SA-L DEA PUBLICULUI IN VILEAG.

  DECI CAUZA ESTE: IMESUL ZACAMINT DE GAZE, IAR EFECTUL: SINT REFUGIATII…
  .
  DECI UNII CU MALAIU SI ALTII CU F…….AIUL

  BRAVO NATIUNE

 6. Prea rătăcitori sunt rușii ăștia, în Ucraina soldații sau rătăcit, în Siria se rătăcesc avioanele umblă cu mîța în sac rușii morții mamei lor

 7. Ştiut fiind deja că sub scoarţa tererstră a spaţiului numit Siria şi a îcă două ţări învecinate ei se află un bazin URIAŞ de gaze naturale,interesul imperialiştilor atît ruşi cît şi cei americani e imens. Cum se face că imediat după ce oamenii de ştiinţă au declarat public această descoperire ,imediat cele două supraforţe s-au aruncat orbeşte spre aceste teritorii pretextînd instaurarea păcii întro zonă unde grupuri dezbinate religios sînt în conflict . S-a declanşat un conflict pentru aceste bogăţii,nicidecum din motive umanitare. URMĂRIŢI RĂDĂCINA ,MOTIVELE REALE DINCOLO de praful şi manipularea cu care la înţelegere cu actorii principal,îşi aduc cu maximă eficienţă aportul jurnaliştii marilor corporaţii aserviţi şi plătiţi de ACEŞTI PĂPUŞARI.

 8. CUM DRACU, AVIONUL SURVOLEAZA SPATIU AERIAN AL TURCIEI , IL REPEREAZA SI IL INPUSCA AVIOANELE TURCESTI , DAR CADE IN SIRIA SI NU IN TURCIA ?

  DACA EREA MIGUL 29 DEASUPRA TURCIEI TREBUIA SA CADA IN TURCIA, SI NU IN SIRIA ?

  AM INPRESIA CA CINEVA VREA UN AL 3-LEA RAZBOI MONDIAL ?

 9. N/o sa inteleg niciodata de ce americanii nu au lasat bomba atomica pe Moscova. Era mai multa liniste acum…

 10. RUSIA NU ARE MIG 29 deplasate pentru campania actuala din Siria! Ce dracu, e chiar atat de complicat de studiat un pic situatia ? Daca era MIG 29, era avion sirian, de productie ruseasca, pilotat de un sirian.

 11. se va rasfrange si asupra noastra ! daca se mai greseste mult! cu stiinta sau fara stiinta!

Comments are closed.