Dacian-Cioloş

Prim-ministrul Dacian Cioloş a anunţat, marţi, prima remaniere a Cabinetului pe care îl conduce. Patru dintre miniştri vor fi înlocuiţi. Este vorba de ministrul Educaţiei Adrian Curaj, ministrul Transporturilor Dan Costescu, ministrul Comunicaţiilor Marius Bostan şi ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni Dan Stoenescu.

Pentru portofoliile rămase vacante, Dacian Cioloş îi propune pe Mircea Dumitru la Educaţie, pe Dragoş Tudorache ca interimar la Comunicaţii, pe Sorin Buse la Transporturi şi pe Maria Ligor la Românii de Pretutindeni

„Am decis să operez aceste schimbări, pentru un nou suflu şi un alt ritm în echipa guvernamentală. Mâine dimineaţă o să transmit următoarele propuneri: Educaţie – Mircea Dumitru, rectorul Universităţii Bucureşti; la Transporturi o să îl propun pe dl. Sorin Buse; la Relaţia pentru Românii de Pretutindeni, dna ambasador din Canada, Maria Ligor; pentru Ministerul Comunicaţiilor o să propun un interimar – dl. Dragoş Tudorache, şeful cancelariei prezidenţiale”, a declarat Dacian Cioloş.