haarp-3
Testatate cu succes în Războiul din Golf, acum 25 de ani, armele psihotronice au evoluat constant fiind în mod incontestabil un pericol major la adresa libertății de gândire și acțiune.

Ca urmare a faptului că acțiunile psihotronice experimentate în Războiul din Golf au pus în evidență vulnerabilitatea unei armate obișnuite în fața acestora (cea irakiană în acest caz), marile puteri au pus la punct, pentru armatele lor, uniforme și căști speciale capabile să ofere un scut protector în fața unor atacuri similare. Cu alte cuvinte, războiul a trecut deja la un alt nivel, de neînțeles pentru omul obișnuit.

În ceea ce privește tehnicile de control și manipulare a populației planetei vorbim, de asemenea, de un alt nivel al agresiunii. Astăzi, una dintre tehnicile folosite este cea de IMPREGNARE INFORMAȚIONALĂ. Mai exact, vorbim despre impregnarea alimentelor sau a apei cu “informații” menite să genereze în ființa care le ingerează o anumită atitudine sau o tendință specifică, dorită de cei care operează. Mai mult decât atât, impregnarea informațională poate fi făcută chiar și direct asupra unei mase de oameni.

Astfel, fără a putea fi detectată vreo substanță chimică în corpul unui om sau în alimentele pe care le mânăncă, se obțin efecte similare situației în care acea substanță ar fi prezentă concret.

Mai multe însă despre noutățile Războiului Psihotronic puteți descoperi în acest episod al emisiunii Mistere la Granițețe Cunoașterii.

Vizionare cu folos!

Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi vizionată la Nasul Tv în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 22:00.

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/