ilie nastase - wimbledon 1

Ilie Năstase nu se dezminte. Senatorul a uimit publicul de la Wimbledon făcându-şi apariţia în uniforma de general. Fostul tenismen s-a aşezat nonşalant în Loja Regală şi a urmărit partida. „Ce apariţie”, a comentat pe contul sau de Twitter ziaristul New York Times, Christopher Clarey, citat de revistablogurilor.ro

ilie nastase - wimbledon 3

 

ilie nastase - wimbledon 2

 

ilie nastase - wimbledon 5

 

 

 

 

18 COMENTARII

 1. Ati vazut la americani, sau francezi, un sportiv analfabet facut general ? Ha ? Aud ? Din pacate Romania e plina de imbecili cu pareri. Ce tinuta culturala avea generalul Alexander ? Poate sta generalul nevorbitor izmana OPREA langa un general american ?

 2. nu stiu care dintre noi, cei ce lasam aici comm-uri are ceva de reprosat acestui om. Oamenii care ar avea ceva de reprosat in acet moment in care scriu eu, isi gandesc dezvoltarea proprii afaceri nu stau si pierd vremea pe can-canuri…asa ca si mie si celorlalti…ciocu’ mic…

 3. cultura unor ,,romani”este sub nivelul unui analfabet…ILIE NASTASE pentru cei care-l denigrati ,a fost si este cel mai mare tenismen care a stirnit admiratia mapamondului, cum a jucat el mingea nu a facuto si nu o mai face nimeni.Iar faptul ca poarta cu onoare uniforma militara,ar trebui sa ne bucure,pentru ca armata este simbolizata prin uniforma ,grad si respect.cei care mincati ca***cat sunteti niste nulitati

  • Cum vorbesti, generale? „noblesse oblige”, mon général! Si cultura, generale : a facut-o ! Si apoi, generale, perioada razboinica a omenirii a apus de mult! Azi toti scriu si citesc asa ca nimeni nu mai are de ce sa moara de admiratie cand vede un militar! Se-ntampla exact pe dos, generale!

 4. O fi fost el mare,dar la mintiuca lui de 2 neuroni nu putea imagina ceva mai bun

 5. Nastase are inradevar merite sportive si trebuie apreciat ca sportiv nu ca militar.Ce merite militare are ca a ajuns general?Ca el mai sunt si alti sportivi cu grade militare pe degeaba.

 6. nu fitii raiii ii general eu nu vad nimic rau ca a procedat asa,,totusi ii un simbol a tenisului mondial,,,,cinste lui

  • Bai papagalule de unde ai auzit tu ca Nastase e plin de bani ? Lionelu p.lii !

   • Intai nu ma cunosti ,postac platit! Pe respectivul il cunosc personal, n-am nimic cu el, a fost ce-a fost, s-a umplut de bani pe merit. Numai ca „EST MODUS IN REBUS, SUNT CERTI DENIQUE FINES” daca asta iti spune ceva,futa-te ma-ta aia care nu te-a-nvatat cum sa vorbesti!

  • A jucat tenis in perioada cand se dadeau diplome nu bani.Acum sa fi jucat ar depasi-o pe Simona cu bani .Esti un amarat prost informat .gugustiuc le spun eu astora.

  • Tu vorbesti ? Omul asta a facut cinste Romaniei nu ca tine si alti b…nosi care doar mancati ciuperci ! Taceti dracu din gura !

   • Esti Ghita Ciobanul sau…numai Ghita. Pai Nastase a facut cinste Romaniei dar acum nu trebuie sa o faca de rusine. Era imbracat ca portarul de la hotelul Hilton….. Sa lasam uniformele pe umerii generalilor adevarati….

    • Bravo! A facut cinste mai intai lui insusi pentru ca avantajele materiale si spirituale au fost ale lui, nu ale noastre.A avut talent, nimeni nu neaga dar e o limita in toate!

  • Ghită , te-aștept deseară la portiță…ha ha ha…hai că mai făcut să râd, nu pot să te jignesc.

Comments are closed.