persoana - umbra

 

Il cititi, il venerati, il considerati „cool” ! Va emotioneaza, va face „dezvaluiri” cu dezlegare de la Sistem, e folosit ca topor atunci cind Sistemul isi leapada vreo otreapa, e deontolog, e baiat inteligent si are o „acoperire” buna.

E cunoscut. Il stiti bine. Va este placut! E unul dintre cele mai bune produse postdecembriste !

Dar baiatul a uitat ceva. Sa se prezinte. Sa spuna ca e fiul CUI TREBUIE ! Sa spuna ca e „omul” Sistemului ! Pai nu-i asa ca altfel veti citi si urmari ce scrie sau ce zice-n vorbe alese?!?!?

E unul din „baietii maciuca” ai Sistemului ! La ordin, executa pe cine trebuie! In mintea lui el crede ca e patriot si ca face bine natiei acesteia de „prosti”!

Personal, pe mine ma enerveaza fiindca nu se prezinta opiniei publice, spunind, printre suspine, „Da, sint fiu de Gheneral de Securitate!” si va raportez urmatoarele articole si opinii „libere” ! Caci in rest, baiatul e foarte talentat, le zice bine!

Daca sinteti curiosi cine e „baiatul destept” din presa, daca veti considera ca e vital sa aflati numele lui, nicio problema! Cind acest articol va avea 300.000 de afisari pe site-ul NASUL.TV, va voi spune numele ! Dar nu inainte sa avem 30.000 de SHARE si 20.000 de LIKE !

Sub aceste cifre inseamna ca va place sa fiti mintiti frumos, va place sa fiti masochisti, va place sa traiti bine desi o duceti prost de tot!

Vreti sa mai risc o noua batalie cu Sistemul?! De parca nu as avea suficiente… Atunci va astept pe NASUL.TV ! Daca va stringeti la numar, vom da impreuna o grea lovitura Sistemului! Fiindca „piesa” asta, dupa dezvaluire, va determina Sistemul sa se tina de oua! Cam asa lovitura va incasa!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru