protest-gratiere-bucuresti

Noi proteste se anunță miercuri și duminică în țară. Miercuri, protestul se va ține doar în cazul în care Legea privind dezincriminarea va ajunge în Parlament. Guvernul Grindeanu ar putea adopta în ședința de miercuri ordonanța de urgență care prevede modificarea legislației penale, în sensul dezincriminării abuzului și neglijenței în serviciu. Pe de altă parte, grațierea ar putea fi trecută prin Parlament, relatează b1.ro

Miercuri sunt anunțate proteste de amploare în România. Pe pagina de Facebook „Corupția Ucide” a fost creat deja un eveniment la care s-au anunțat a participa mii de români: „Edit: miercuri iesim in strada in cazul in care anuntul ministrului este unul care nu tine cont de ce au cerut strada si multe alte organizatii si institutii.

Punctele pe care am stabilit ca nu le negociem raman de nenegociat indiferent de ce cale vor alege miercuri.

50.000 de oameni din Bucuresti au spus clar ca nu doresc amnistia si gratierea.Ieri am dat un semnal de alarma pentru CNA, ne-am vizitat avocatul si i-am cerut demisia.

Nu vrem demisia Guvernului, vrem sa isi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu sa propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Daca alege totusi sa treaca acesta lege … atunci o sa obtinem pasnic inclusiv demisia acestui guvern”.