Maia Bondici, jurnalista care a fost jignită de ambasadorul român la Londra, Dan Mihalache, în timpul unui interviu,  revine cu noi detalii despre pățania care a marcat-o profund, scrie b1.ro

Tânăra a povestit întrevederea cu detalii, afirmând că a fost întâmpinată de ambasador cu un “zâmbet șmecheresc”, într-un fum gros de țigară, deși e ilegal să fumezi în astfel de instituții.

Evident, Mihalache a negat parțial spusele Maiei, afirmând că fuma țigări permise de lege.

Pentru a demonstra contrariul, jurnalista a publicat pe contul său de Facebook o imagine surprinsă în timpul interviului,  în care se poate vedea pachetul de țigări al demnitarului. Nu este deloc special, este un pachet de țigări obișnuit.

Mai mult, Maia Bondici anunță că miercuri va publica interviul cu Dan Mihalache.

” Hello! Mai jos puteti vedea un screenshot de la una dintre filmarile cu domnul Mihalache pe care am facut-o in cadrul interviului cu Domnia Sa. Interviul vine maine!”, scrie ea pe rețeaua de socializare.

Nu e de mirare. Mihalache a mai sfidat legea britanică și în alte rânduri. În vara anului trecut, acesta a fost filmat, într-o ședință la ambasadă, cu țigara în mână.

”Mai filmați, că aș vrea să-mi aprind o țigară?”, i-a întrebat ambasadorul pe jurnaliștii prezenți la întrunire.Când i s-a spus că nu se mai filmează, diplomatul și-a aprins țigara și a invitat și alți fumători din sală să facă la fel.