porci ladscape 2
Cătălin Berenghi, unul dintre tinerii români care se luptă cu sistemul de mulți ani, ne-a obișnuit cu proteste cu adevărat inedite. De data aceasta, protestul lui a spart tiparele mai mult decât m-am așteptat.

Revoltat, ca și mulți alți români, de aberația construirii celei mai mari moschei din Europa chiar în inima României, alături de o preconizată Universitate Islamică, proiecte față de care mulți și-au exprimat temerea că ar putea fi un loc în care să se dezvolte nuclee teroriste, Cătălin Berenghi și-a asumat o acțiune a cărei consecință speră să fie suspendarea proiectului.

Mizând pe un precedent petrecut în Spania, care a dus la blocarea construirii unei moschei în Sevilia, eroul nostru a decis să „spurce” pământul pe care ar urma să se ridice Mega Moschea, în speranța că regulile stricte musulmane în această direcție vor impune renunțarea la proiect.

Cunoscând faptul că porcii sunt considerați de tradiția islamică ființe impure, spurcate, Cătălin Berenghi a cumpărat mai mulți purcei vii și doi congelați și a atacat, ieri, pământul turcilor din centrul Bucureștiului.

porci landscape

„Purcelușii Gheauri”, vopsiți în roșu, galben și albastru, au bătut de-a lungul și de-a latul terenul din Bulevardul Expoziției nr. 22-30, au păscut, și-au făcut necesitățile fiziologice în acest loc și chiar au dormit. Cei doi purcei congelați au fost îngropați tot aici, cu scopul declarat de a spurca acest pământ pentru turci și a determina autoritățile religioase musulmane să renunțe la acest loc.

catalin cu carcasa

Așa cum era de așteptat, acest protest a atras televiziunile centrale și alte mijloace media. Într-una din aceste zile, Cătălin Berenghi va fi invitat la Nașul Tv, pentru a-și povesti isprava.

Iată cum a justificat el gestul făcut ieri: „Am făcut acest gest pentru poporul român și pentru domnitorii români care s-au jertfit pentru această țară: Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Brâncoveanu și familia lui. Dumnezeu să-i ierte!”

Daniel Roxin

porc ingropat

porc ingropat 2

porci 1

porci 2

 

2 COMENTARII

  1. BRAVO,CINSTE DOMNITORILOR SI TIE,SUNT MANDRA DE PATRIOTISMUL DE CARE DAI DOVADA DE FIECARE DATA!BRAVO!

Comentariile sunt închise.