mircea badea

Un român din diaspora – Marius Mario – răspunde cu un mesaj emoţionat comentariilor descalificante ale lui Mircea Badea făcute la adresa românilor din străinătateAngajatul Antenei 3 a afirmat românii din Diaspora ar trebui şi limiteze pretenţiile în privinţa dreptului de vot şi fie mulţumiţi cu cei doi senatori şi cei patru deputaţi care le-au fost alocaţi prin legea electorală pentru oricum nu plătesc taxe în România.

Marius Mario îi răspunde: “Am simțit din plin emoția unui emigrant cu dragoste de țară, lucru pe care nimeni nu-l poate impozita sau contesta.
Sunt de foarte mulți ani plecat, am venit de multe ori în țară, dar nimeni dintre cei ca Badea sau alții nu știu ce emoții te apasă de fiecare dată când intri în România și mai ales când te apropii de casa în care ai crescut și unde te așteaptă cineva drag.
Atunci uiți și de cadouri, și de bani și încerci să îți stăpânești plânsul. Nu știi ce să mai faci – să plângi, să râzi, să țipi sau să taci… Și zecile de clipe în care te gândești acasă zilnic de cum te trezești, muncești și apoi adormi și visezi acasă. Iar asta se întâmplă de mii și mii de ori…
Acesta este cel mai mare <<bir>> pe care trebuie sa-l plătești, nu banii sau averile. 
Acesta este <<impozitul>> pe care-l plătim cel mai dureros.”