hitler

Teoriile care susţin că Hitler nu a murit în momentul în care Germania nazistă a pierdut războiul ci a reuşit să fugă, sunt resuscitate periodic sub o formă nouă, scrie realitatea.net

Un veteran CIA susţine acum că deţine dovada că Hitler a scăpat şi a fugit în America de Sud. Dezvăluirile agentului american au făcut obiectul unui episod dintr-o serie TV de la The History Channel.

Nici mai mult nici mai puţin, veteranul CIA Bob Baer declară că liderul ‘şi-a regizat propria moarte şi a dispărut în America de Sud cu un submarin via Tenerife’.

Cărţile de istorie relatează că în data de 30 aprilie 1945, liderul nazist Adolf Hitler şi partenera sa de viaţă, Eva Braun, s-au sinucis într-un buncăr din Berlin.

În urmă cu şapte decenii, unul dintre cei mai diabolici lideri din istoria modernă, dictatorul nazist Adolf Hitler, s-a sinucis. Presa britanică a scris la vremea respectivă că aceasta era vestea „pentru care se rugase lumea întreagă”.

Hitler şi Eva Braun s-au sinucis în data de 30 aprilie 1945, la două zile după ce şi-au unit destinele. În data de 2 mai 1945, „Daily Mail” titra pe prima pagină: ”Hitler este mort”, alături de un alt material, care făcea referire la milioane de britanici care comunicaseră rudelor vestea cea mare prin telefon.

Acum Bob Baer spune că deţine documente care nu au mai fost văzute până acum, potrivit cărora Hitler a ajuns în Argentina, plecând cu un avion Luftwaffe după care cu un submarin care l-a preluat din Insulele Canare, scrie Daily Mail.

hitler_dead_dailymail