Rar mi-a fost dat sa citesc un articol mai abject ca cel scris sub anonimatul N.O., pe pagina militara a Hotnews. Articol la ordin, manipulator cit Casa Presei, abject, lipsit de orice norma jurnalistica. Ce mai ? Zici ca articolul a fost comandat direct de catre procuroarea care ii vrea gitul Profesorului Burnei, iar Hotnews a executat ca soldatul sovietic, fara sa puna intrebari !

De fapt avem de a face cu o procuroare nazista si incompetenta dar extrem de bine protejata de catre UM-urile din presa, ceea ce ma face sa ma gindesc ca poate fi ofiter acoperit ! Cu misiune precisa de lichidare a lui Burnei ! Cu orice pret ! Chiar daca Dosarul este extrem de subtire ! Si, in loc ca CSM-ul sa o zboare de urgenta din tot spatiul Magistraturii, pentru incompetenta crasa si pentru ca a cheltuit 500.000 de euro din banii Statului pentru a nu avea nici macar un Dosar de anul I la Facultatea de Drept !

Feriti-va de ea ! O cheama Cristina Radu si e procuroare la Parchetul de pe linga Tribunalul Bucuresti ! UM Hotnews este sluga ei si a Sistemului din care nazista face parte ! E clar! E timpul sa stringem probe ! Toti cei care ati avut Dosare intocmite de procuroaREA Cristina Radu, va rog sa ne cautati. Pe mail, prin telefon, etc !
Iar toti cei care aveti informatii interesante, de larg interes public, despre REA, va rog sa ne cautati.

Cit despre anonimii de la UM hotnews, astia devin deja periculosi pentru democratie ! De ce nu semneaza articolele? Asa cum eu o fac de 25 de ani ! Le e rusine cu ce nume au? Sau sint ofiteri conspirati si fraierii de cititori nu trebuie sa stie ?!

Vedeti cum e Sistemul Mafiot ?! Ii tine in brate pe asa zisii ziaristi : mincinosul Pantazi pune intrebari la Cas Alba (nu ale lui, evident!) iar anonimul N.O. lichideaza un membru de vaza al elitei medicale romanesti sub aparenta unui demers jurnalistic corect ! Mi se face greata!

Astept de la Hotnews sa spuna public cine a dejectat acest articol mizerabil, semnat N.O. : numele, functia, experienta si …gradul militar :)))) !

Articolul il gasiti pe Hotnews, imi e sila sa pun link.

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru