In emisiunea Nasul de marti seara, Radu Moraru a demonstrat ca furnizorul de cablu UPC incalca legea prin codarea programului Nasul Tv in pachetul de cablu digital. Dovada: o inregistrare video a listei de canale pe care UPC o ofera in pachetul digital de baza, unde singurul post codat este Nasul Tv.

Prin decizie CNA, Nasul Tv este post must-carry si este obligatoriu la retransmisie in pachetul digital pentru toti furnizorii de cablu din tara.
Abonatii UPC care nu mai receptioneaza Nasul Tv pot depune o sesizare aici.
[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”48682″]

4 COMENTARII

  1. Urmaresc fiecare editie si toate mizeriile clasei politice au acelas efect asupra mea asa cum au si asupra NASULUI,si cred eu ca asupra multora din tara asta.Vreau sa cred ca acest sentiment care ni l-au indus toti pradatorii acestei tari va disparea in curand ,laolalta cu ei.Toti din clasa conducatoare sunt precum parazitii, pe spinarea cetatenilor de rand nu numai ca supravietuiesc ci si cu o nesimtire crunta fura sanatate si viitorrul acestui neam.

  2. NASUL, CEL MAI LIBER SITE, INTERESANT,PLIN DE CURAJ SI SPERANTA.
    RCS-RDS NU TRANSMITE NASUL PE ANALOG.

  3. Si eu din cauza ca RDS nu a transmis Nasul mai bine de un an de zile m-am dus la Romtelecom si daca si ei vor face pe desteptii si de aici voi pleca , consider ca pe banii mei vreau sa vad ce vreau eu la TV , nu ce imi baga ei cu forta , rusine sa le fie, incet incet il transforma pe Nasu in erou!

  4. cea mai buna solutie ar fi ca oamenii sa renunte la serviciile unor asemenea companii…la ce bun 200 de canale care varsa laturi media si bombardeaza omul cu manipulari si dezinformari fara numar?Mai bine 1 singur canal,unul..dar bun…

Comentariile sunt închise.