klaus-iohannis

Cind bietul ursulet de la Sibiu a fost impuscat mortal toata presa pupatoare, in frunte cu Presedintele Romaniei si Premierul Ciolos au stat de priveghi, s-au razvratit impotriva criminalului si au cerut masuri energice si de urgenta!

Astazi sint alegeri in orasul romanesc Chisinau, ca si in toata Moldova de peste Prut, ca si in multe capitale ale lumii unde au emigrat aproape 500.000 de votanti basarabeni, adica romani (pe rusii emigrati din Moldova nu i-am numarat aici).

Am asteptat ca macar acum, in ceasul al 12-lea, sau al 13-lea, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin de peste Prut, sa vad macar un Facebook de la Presedinte si Premier! Nimic…

Iar presa pupatoare nu le zice nimic. Incredibil cit de „politically” corecti sint Iohannis si Ciolos cu Putin, cu Merkel si cu oricine, mai putin poporul roman de peste Riu!

Bre „barbatilor politici”, Riul e apa, nu e granita! Iar singele apa nu se va face nici pina la Sfirsitul Lumii! Din pacate, acesti doi domni mai bat un cui in sansa PNL de a trece de 25%! In conditiile in care PSD are deja 43-45 %!

Romanii de peste Prut aveau nevoie de o minima incurajare, de un semn cu ochiul, apoi stiau ei ce e de facut! Mutenia celor doi pe Facebook spune multe! Lasa impresia ca ei doi nu doresc UNIREA!

Domnule Presedinte, in doua saptamini ati facut lobby de doua ori casatoriilor homosexuale si ati dat un sictir cit Europa celor 3 milioane se romani care doresc modificarea Constitutiei! Eu zic ca mergea, macar o data, sa incurajati romanii sa iasa la vot! Atit si nimic mai mult! Asa cum ati facut-o cind va era „pielea de presedinte” in joc, in noiembrie 2014! 

Hai Romania! Spun alegeri „libere” fiindca Rusia joaca 24 de ore din 24 in Moldova, in timp ce Romania joaca prost. Chiar daca amindoi candidatii ar fi ai Moscovei, Iohannisii nostri tot ar trebui sa incurajeze basarabenii sa iasa la vot! Altfel, devine un exercitiu care se uita sau resemneaza populatia! „N-ai shi sa fashi! Tot aia!”

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru