Vă invităm astăzi, de la ora 19:00, la un nou episod al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: “Omul electric – Secretele corpului uman”

 

Dacă ne aruncăm un ochi la cele mai misterioase fenomene ale naturii, vom descoperi animale care au capacitatea uluitoare de a produce lumină (aici putem să amintim licuricii și un număr mare de făpturi subacvatice) și chiar unele specii de ciuperci.

 

În același timp, o serie de alte animale, cum ar fi țiparii sau anghilele, sunt capabile să producă șocuri electrice de intensitate mare cu care își paralizează prada.
E posibil ca și omul să dezvolte astfel de capacități? Si dacă da, cum? Există explicații științifice pentru toate aceste fenomene? Putem folosi curentul electric pentru a ne crește aptitudinile intelectule și fizice și pentru a ne vindeca de anumite boli?
La aceste întrebări vom căuta să răspundem în episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII: “Omul  electric – Secretele corpului uman”.
Emisiunea poate fi urmărită pe Nașul Tv, în fiecare duminică, de la ora 19:00 și în reluare, miercurea, de la ora 12:30 și sâmbăta, de la ora 22:30.

Vă așteptăm!

 

 

Daniel Roxin

Comments are closed.