Premierul Victor Ponta i-a transmis, luni, Presedintelui Traian Basescu ca isi depaseste atributiile cerand Parlamentului sa discute cazurile Victor Paul Dobre si Laszlo Borbely in aceeasi sedinta in care se discuta situatia lui Alin Trasculescu. Ponta a tinut sa sublinieze ca Traian Basescu nu este seful DNA si nici nu alcatuieste ordinea de zi a Parlamentului.

„Trebuie sa existe o solicitare in acest sens. Nu presedintele trebuie sa ceara acest lucru, trebuie sa ceara DNA acest lucru si, din cate stiu, Traian Basescu nu este presedintele DNA”, a precizat Ponta.

Presedintele Traian Basescu a solicitat, luni, conducerii Camerei Deputatilor, rediscutarea cazurilor Borbely si Dobre, in sedinta in care se va discuta si cazul deputatului PDL, Alin Trasculescu.

6 COMENTARII

 1. Victor Ponta il atentioneaza pe Basescu: „Traian Basescu nu este presedintele DNA”
  Asa este mitoman MIC! Tu esti seful DNA si presedintele onorific al cooperativei de productie Baia de Fier! Ce naiba cauti tu in pozitia de premier cind NU ai nici o legatura cu aceasta pozitie NU stiu! Poate sa-mi explice cineva?

 2. ”Dacă prostia ar durea, urletele din Parlament ar depăşi cu mult nivelul de zgomot admis prin lege.”(Ion Cristofor)
  ”Prostia şi invidia sunt fraţi siamezi.”(Ion Cristofor)
  ”Prostul nu are acces la ironie, el se opreste la insulta.”(Vasile Ghica)

 3. Domnule PM ca Presedinte al unei tzari are voie sa ia unele pozitzii asupra la niste decizii importante in anumite cazuri….nu o sa isi puna leukoplast la gura si domnia ta care esti la putere prin mijloacele pe care bine le stitzi cu totzii….. sa facetzi ce vretzi in aceasta tzara care….este a tuturor romanilor care au ales un PRESEDINTE cu o majoritate de voturi candva….ca le-atzi rastalmacit in fel si chip unde nicaieri in lume nu s-a intamplat si nu se intampla …decat in fostele ex-comuniste…… asta ESTE CU TOTUL ALTCEVA.

 4. Noi il atentionam pe mincinosul, tradatorul si plagiatorul Copy-Ponta-Tonta sa-si dea DEMISIA! Ne face tara de ras permanent! Nu a reprezentat vreodata altceva, decat o clica, formata din javre mizerabile infractoare si tradatoare, numita usl. Rusine celor care i-au votat!

 5. „…daca esti prost…” cum ar spoune Cocosila.
  A cerut nu a ordonat asa ca nu poti sa-l bagi la incalcarea grava a constitutiei cum ar dori capsorul tau.

  • Ales prin vot direct, Presedintele Romaniei este purtatorul de cuvant al romanilor. Rolul sau este sa atraga atentia atunci cand vreo institutie a statului este in pericol sa deraieze, cand lucrurile nu merg intr-o directie buna si corespunzatoare interesului general. ESTE rolul si datoria Presedintelui, pentru aceasta este votat direct de catre români.
   Dimnul Presedinte Basescu si-a facut si isi face datoria fata de popor.
   Procurorul infractor ponta (furtul intelectual este o iinfractiune !) ignora cu buna stiinta drepturile constitutionale ale cetatenilor si functionarea institutiilor statului – nu pot sa cred ca nu cunoaste nici macar atata legislatie cat sa aiba o imagine clara asupra prerogativelor institutiei prezidentiale !

   V ponta este o rusine atat ca om, cat si ca magistrat si mai ales ca PM al Romaniei.

Comentariile sunt închise.