Liderul PDL Adriean Videanu, vrea o confruntare unu la unu cu premierul și copreședintele USL Victor Ponta pe tema programului de guvernare. Videanu își ia în serios rolul de posibil viitor prim ministru și îl provoacă pe premierul în funcție, Victor Ponta, la un duel politic.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”24471″]

„De mai bine de 6 luni singura soluție a domnului Victor Ponta este atacul la persoană. Dacă Victor Ponta este un bărbat politic, ar accepta provocarea mea: haideți, ca oamenii să înțeleagă exact soluțiile noastre, haideți la o întâlnire directă, domnule Ponta. Dumneavoastră cu soluțiile pe care le propuneți, eu cu soluțiile Alianței România Dreaptă, ca oamenii să poată să deceleze și să discearnă care sunt soluțiile corecte pentru ei. Ca să poată să-și dea votul în cunoștință de cauză”, este mesajul lui Adriean Videanu pentru șeful Executivului, care a fost difuzat pe pagina de Facebook a ARD.tv.

Fostul ministru al Economiei spune că la dezbatere ar putea participa și specialiștii pe domenii ai ARD, față în față cu miniștrii din cabinetul Victor Ponta. „Dovediți că sunteți un bărbat politic și acceptați provocarea noastră”, încheie Adriean Videanu.

10 COMENTARII

 1. No sa accepte ca habar nu are de economie vorba lui CRISTOIU ii place doar sa faca pe circarul,oare oameni nu il vad ca este incopetent.

 2. Un duel cu Tonta e greu. In probleme de economie, A. Videanu il face praf pe Copyst. In schimb trebuie sa se echipeze cu ceva impermeabil, sa faca fata atacurilor la persoana si scuipaturilor baloase ale derbedeului Pontac. Saracul Copylot, doar atat a invatat de la infractorii cu care a copilarit…

 3. un plagiator care minte cum respira si pe deasupra mai prost decat pacala ce sa faca ??? atac la persoana??? ca la altceva nu se pricepe!!!

 4. NU vine Domnule Videanu! Chiar credeti ca el nu stie ca e papagal…vrea el sa se faca de c…t? Pai il faceti cipsuri…mici de tot!
  NU vine mitomanul national!

 5. Prieteni,
  pentru viitorul copiilor si nepotilor nostrii,sa incepem sa boicotam televiziunile detinute de oameni fara scupule care polueaza casele noastre cu tiganie,badaranie, violenta, infractori, curve,manele, politicieni ticalosi si ziaristi corupti.

  Decat sa va “omorati” timpul liber dormitand in fata ecranului tv, incercati sa cititi o carte, sau sa mergeti la un spectacol, iar daca nu va permiteti(sau nu aveti chef), macar sa iesiti in parc sa va jucati cu copii vostrii(caci vor creste si nu veti sti cand, cum si au ajuns sa va urasca, pentru ca in timp ce dvs motaiati in fotoliu copilul dvs. privea atent televizorul).

  Spuneti NU!, canalelor de televiziune A1, A2, A3, Pro-tv, OTV, etc.

Comments are closed.