Adriean Videanu a declarat luni in timpul lansarii candidatilor ARD pentru sectorul 6 Bucuresti ca obiectivul lor este sa duca USL de la 48% la 46%.

„In momentul in care au aparut semnele reluarii cresterii economice, care, pe intelesul tuturor inseamna bunastare pentru fiecare, a venit aceasta guvernare USL, care a dat gaura in corabie si corabia a inceput sa ia apa. Asta e din pacate situatia astazi. Dar sa stiti ca romanii au inceput sa-si dea seama. Prin propriile lor minciuni si promisiuni pe care nu le-au dus la bun sfarsit au reusit singuri sa se aduca de la 68% incredere in intentia de vot a romanilor la 48% cat au in momentul de fata. Si va intreb, dragi colegi, putem noi in aceasta saptamana de la 48% sa-i ducem la 46% si sa castigam alegerile? Acesta este obiectivul pe care-l avem in aceasta ssptamana. Lupta este de doua procente, iar trendul lor este unul descrescator”, a spus Videanu.

Presedintele interimar al PDL Bucuresti a mai spus ca sistemul de numarare paralela al ARD este “in perfecta stare”.

„Am venit la aceasta manifestare din Modrogan 22, sediul PDL Bucuresti, vreau sa va anunt ca avem sistemul de numarare paralela in perfecta stare. El functioneaza. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra ca pe 10 decembrie dimineata, anticipez eu pe la 4.00-5.00, sa dam rezultatul final al alegerilor si sa ducem USL acolo unde le e locul, in opozitie. Ne ramane ca in aceasta saptamana fiecare dintre noi sa-si aduca acel aport, discutam de doua procente, sunt doua procente care pot sa faca diferenta intre constructia unui viitor european pentru romani sau o constructie plina de minciuni, de lipsa de speranta a USL”, a adaugat Adriean Videanu.

11 COMENTARII

 1. Bafta A.V.! doveditzi electoratului prin toate mijloacele pe care le avetzi ,dar cu dovezi pe cine vor sa voteze.Numai asa se vor destepta romanii..
  Numai bine!

 2. sper sa ai dreptate d-le videanu cu acei 48%.de obicei ai fost exact in estimari , sper ca si de data asta e la fel.daca uslva avea sub 48% in parlament si dupa redistribuire atunci e posibil ca alianta sa se rupa .dar mi-e ca vin repede la ciolan ungurii si fac peste 50% reprezentare

  • UDMR-ul, daca va fi, se vor da cu cei care iau puterea, indiferent de cine va fi acolo.
   O cu.rva mai mare nici ca exista.

 3. Daca il ascultati pe „marinar” atunci cand a fost sincer cu voi si v-a „urechiat”, sa va intoarceti la realitate si la nevoile natiei (mai presus de nevoile voastre), acum conduceati voi, detasat, in sondaje, nu useleaua ruso-KGB-ista! V-ati trezit cam tarziu. Pe Cacarau il intelegem, asa e el, intarziat din nastere… Dar voi?!?

 4. cine e om stie ce tre sa voteze,nu e nevoie de valuri mari,ce a fost de demonstrat despre usl s-a demonstrat,buturuga mica,rastoarna carul mare,mult succes ARD-ei pe nemernici.

  • Din cate observ vor sa slabeasca PORCUL de USL … e scadere nu-i adunare… SUCCES ARD!

  • Trebuie sa vezi intotdeauna paharul plin.
   Daca porcul se ingrasa prea mult nu va mai putea Basescu sa-l inghita si atunci il scuipa afara. 😆

  • asa va trebe, dreacu v-a pus sa taiati 25 % din salarii??? acum aveati avantaj mult mai mult de 2 procente !!! din jaful care se face in banul public se acoperea 100 % la salariile bugetarilor, dar normal prostimea nu conteaza !!!

Comentariile sunt închise.