dutchViral, pe Facebook, circula referinte (foto & video) despre felul in care se deplaseaza diversi oficiali din tarile occidentale la serviciu, asta in timp ce coloana oficiala este un fapt cotidian in Bucuresti: In imagine, primul-ministru olandez, Mark Rutte, vazut adesea pe bicicleta deplasandu-se spre munca, scrie Euractiv.ro.

Alte oficialitati, macar din cand in cand, pe bicicleta (indicate via Facebook) – Marea Britanie (PM David Cameron) sau Andrew Mitchell (membru al Parlamentului britanic).

Intre timp, in Bucuresti:

sursa: comisarul.ro

4 COMENTARII

  1. Astia au in spate niste cetateni responsabili care pun intrebari.Daca raspunsurile nu sunt convenabile,politicianul vizat nu mai pupa demnitati.Totusi, cred ca este vorba si de bun simt.

  2. Nu pe toți „I-a fătat măsa în mașini” Fudulia în România e la ea acasă. Ar trebui ca să se facă o politică mai intensă pentru utilizarea mijloacelor de transport mai puțin poluante, spre binele populației care inspiră din plin gaze de eșapament fără să aibă vreo vină. Chiar utilizarea cailor ar fi benefică ppentru cei puturoși care nu dau la pedale.

  3. Metehne comuniste si casute la aer curat in Romania. Sa nu cumva sa-si polueze plamanii sau sa-si micsoreze burtile. Lasa-i pe fraieri sa stea drepti in poluare asteptandu-te pe tine om mare si gras sa treci. Unchiul Sam in versiune romaneasca.

Comments are closed.