Sorin Ovidiu Vîntu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care atrage atenţia asupra clasei politice din România, incapabilă în opinia acestuia de a guverna eficient, scrie evz.ro

Vîntu a spus că consecinţele acţiunilor unor proşti pot fi văzute încă de pe timpul guvernărilor lui Băsescu şi Ponta.

„Va trebui să înțelegi, băi generație, că la fel de periculos ca o invazie străină este și ca țara ta să fie condusă de proști sau de oameni fără nicio vocație managerială.

Și împotriva lor trebuie să te ridici cu aceeași ferocitate și să pui în loc persoane inteligente, cu viziune și dorință de a munci în primul rând pentru țară, iar în fruntea lor un tip de anvergura lui Carol I.

Cât rău pot face un grup de proști, ticăloși, hrăpăreți și fără nicio vocație managerială s-a văzut pe timpul guvernărilor lui Băsescu și Ponta, când jaful din banii țării și destructurarea socială au ajuns la un nivel aproape inimaginabil”, a scris Vîntu pe Facebook.

Acesta a continuat să dezbată acest subiect şi pe blogul său personal unde a spus că în această ţară, dezorganizarea şi lipsa de profesionalism sunt două atribute care ne definesc.

„Oriunde te uiți nu vezi altceva decât dezorganizare, nepricepere și impostură. Un aer de neputință plutește asupra a tot și a toate. Guvernarea actualei coaliții nu este nici mai bună, nici mai proastă decât guvernările lui Băsescu sau ale lui Cioloș. Ea este la fel de inaptă în a conduce o țară”, a mai scris acesta.