banner-hd-yt
Astăzi, mai mult decât oricând, românii au nevoie să își redescopere rădăcinile, să se reconecteze la izvorul de viață al lumii geto-dacice, cea care a scris pagini importante de istorie și care a influențat spiritual zone importante din Europa.

De aceea, un film artistic de lung metraj care să le prezinte românilor epoca reformei spirituale înfăptuită de marele Zalmoxis este, pe cât de provocator și dificil, pe atât de necesar.

Din fericire, sunt semne importante care ne arată că un astfel de proiect artistic, al cărui cost este de minim un milion de euro, poate fi realizat. Alături de noi au venit deja câțiva dintre marii actori români – Florin Zamfirescu, Mihai Gruia Sandu, Dorel Vișan – și avem motive să credem că filmul va avea în distribuție 10 dintre cei mai importanți actori ai momentului.

Acest Teaser pe care te invit să îl vizionezi își propune să anunțe proiectul, să îl facă cunoscut. De aceea, te rugăm să ne ajuți și tu cu un SHARE pe pagina ta de Facebook, cu un e-mail trimis prietenilor tăi sau cu o recomandare verbală făcută celor pe care îi cunoști. Ca să reușim, avem nevoie de cât mai mult sprijin!

Filmările propriu-zise vor începe în primăvara anului 2017, iar lansarea filmului se va face în primăvara anului 2018. Până în primăvara viitoare adunăm resursele materiale necesare și închegăm echipa artistică și tehnică…

Pentru a afla mai multe despre acest proiect artistic, vizitează site-ul   http://zalmoxis.info/sinposis/

Daniel Roxin

Mulțumiri firmei AUTO TOTAL pentru finanțarea Teaser-ului!

Vizionează Teaser-ul aici: