Dan Șova a „fentat”, joi, zeci pe persoane care așteptau la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, după modelul Tăriceanu, scrie b1.ro

Fostul ministru, în prezent anchetat în dosarul Rovinari-Turceni, a fost băgat în față de „o pilă”, pentru ca acesta să nu-și irosească timpul așteptând după românii „muritori de rând”.

Imaginile au fost surpinse de deputatul USR Cornel Zainea, aflat și el în sediul DRCPIV, așteptând să-i vină rândul la ghișeu.

#ziuacașmecherii

După ce plătesc taxa la un ghișeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine și mă așez la coadă. Aveam 5 persoane în față, 2 ghișee erau funcționale. Așadar un timp de așteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în față pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc fața teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Șova, chiar el!

La ieșirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-și pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigație îi urmăresc afară și îl văd pe cercetatul penal mulțumindu-i cu o strângere de mână „pilei” care l-a ajutat să nu-și irosească 7 minute din viață stând la rând ca o persoană normală”, scrie Zainea pe o rețea de socializare.