Premierul Ponta a anuntat, in sedinta de miercuri a Guvernului , ca a trimis o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului in care cere convocarea unei sesiuni extraordinara in care vor fi corelate toate textele de legi privind referendumul cu decizia Curtii Constitutionale.

Curtea Constitutionala a decis, marti, ca legea prin care s-au facut modificari la art 10 din Legea referendumului este contitutionala in masura in care asigura participarea la referendum a cel potin jumatate din populatia Romaniei.

Guvernul a a transmis un comunicat in care anunta ca va respecta decizia Curtii Constitutionale in cazul Legii referendumului, precizand totodata ca este sarcina Parlamentului sa puna cat mai repede in acord legislatia privind referendumul cu decizia luata de Curte.

11 COMENTARII

  1. In sesiunea respectiva trebuie rezolvata si problema cu OUG despre restrangerea atributiilor CCR! Trebuie facute presiuni si pentru asta.

  2. Cineva a spus ca BLESTEMUL nostru este ILIESCU, asa ca mai avem de asteptat, cine stie?

  3. POPORUL ROMAN DE BUNA-CREDINTA va REFUZA sa fie PARTAS la acest puci Ponto-Anto(e)no(e)sc, INSTRUMENTAT din umbra de SECURISTUL DOVEDIT (Voiculescu) si COMUNISTUL INFIERAT(Iliescu).
    Respectand PRINCIPIILE EUROPENE ale REFERENDUMULUI, deci nu vorbim de alegeri sau scrutin electoral, ci de o VOITA a POPORULUI pe o anumita tema, actualmente, pe tema suspendarii presedintelui, ptr ca aceasta sa fie DEMNA de luat in considerare, TREBUIE SA FIE STATISTIC SEMNIFICATIVA, adica, o prezenta de MINIM 50% din populatia CU DREPT DE VOT, incat LEGITIMAREA d-lui Presedinte se va face prin IGNORAREA, REFUZUL de SUSPENDARE de catre POPOR !!!!!!
    Aparitia publica dupa preluarea interimatului, a demonstrat, o data in plus, AVIDITATEA lui Pogonici de a ajunge acolo, DEMONSTRATIA de FORTA cum ca uite cum TOTI sunt LA CHEREMUL LUI, demonstreaza o data in plus, JOSNICIA acestui personaj, speram EFEMER in istoria Romaniei, care A INCALCAT DEJA CONSTITUTIA ROMANIEI prin numirea unui interimar la SENAT !!!!
    Modalitatea prin care, marea parte a MASS-MEDIA, a ales sa prezinte VERDICTUL CCR de « inadmisibil » pe tema revocarii SEFILOR DE CAMERE, este CEA MAI DEZAMAGITOARE ptr TVR info si ProTV, de la care AVEAM PRETENTII, dar vorba aia, a inceput LUPTA ELECTORALA, nu ??? FELICITARI, evz, b1 si Nasul TV ptr OBIECTIVITATE !!!!

  4. Este o altă màrşăvie a pucistului Ponta.El a dat OUG, tot el poate s-o retragă (retractare).
    Aruncă praf în ochii noştri şi a celor de la Bruxelles-cum să apară cu o altă incălcare a hotăràrilor C.C.R?
    La întoarcerea lui în ţară urmează ticăloşiile.

  5. omul asta pe nume copy paste , are impresia ca cei de la bruxelles si din intreaga europa is niste cretini pe care-i poate manipula un ins care si -a copiat toata cariera de pana acum.Adica vrea sa le spuna , fratilor eu am facut ce am avut de facut , de acum e traba parlamentului.Daca aia nu vor , nu e vina mea .RUSINE PASTE , COPY PASTE

  6. Praf in ochii, are nevoie de intelegere la Bruxelles, se spala pe maini, aruncand pisica in Parlment, care de fapt stie ce are de facut, sa amane sesiunea, apoi sa taraganeze Crin,pana dupa referendum. Ponta spune povesti pentru adormit copiii. Cine mai crede in acest mincinos?

  7. oooooo !!!
    nici n-a ajuns bine la Bruxelles si trece la tang : doi pasi inainte, un pas inapoi.

    Printre pasii inainte in legatura cu referendumul este si luarea-n posesie a Institutului de Statistica si implantarea in posturi cheie a doi oameni de-ai uzurpatorului, dictatorulul hot intelectual
    de renume mondial ponta. Pasul acesta, cu Institutul de Statistica are drept scop sa jongleze dupa voie cu numarul de electori. Sunteti mârsavi, dar previzibili !

  8. Pai din doua e una:
    1. Fie si asta e doar joc de manipulare si tragere de timp.
    2. Fie ieri ambasadorul amaerican si altii le-au zis-o pe sleau ca daca nu respecta regulile jocului vor avea de suferit consecinte.

Comentariile sunt închise.