BOMBĂ | Ministrul Justiţiei se pregăteşte s-o DEBARCE pe Kovesi săptămâna viitoare?!


Publicat: 20 Mar 2017, 16:24 Actualizat: acum 6 luni comentarii

  

toader-kovesi

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va prezenta săptămâna viitoarea rezultatul evaluării șefei DNA, Laurei Codruţa Kovesi, spun surse din instituţie, citate de Antena 3, conform stiripesurse.ro

Indiferent de rezultatul analizei făcute şi de decizia pe care Tudorel Toader o va lua, acesta va avea sprijinul necondiţionat al preşedintelui PSD.

„Voi susţine decizia pe care o va lua ministrul Justiţiei. Îl ştiu un om foarte cumpătat. Ce va spune ministrul Justiţiei va avea greutate. E un om profesionist, recunoscut ca anvergura profesională”, a declarat Dragnea, duminică, la un post de televiziune.

Liviu Dragnea a anunţat că ministrul Justiţiei trebuie lăsat să-şi termine evaluarea, atât a şefei DNA, cât şi a procurorului general Augustin Lazăr şi abia ulterior să se discute despre posibila demiterea a celor doi.

Anunțul referitor la această evaluare a fost făcut pe 12 martie de ministrul Justiției, Tudorel Toader, în contextul scandalului referitor la anchetarea Ordonanței 13.

”Voi face o evaluare a lor. După evaluare, voi stabili măsurile pe care le voi lua”, a spus atunci ministrul Tudorel Toader.