CAPCANA ÎNTINSĂ TINERILOR DIN DIASPORA !


Publicat: 4 Iul 2015, 22:11 Actualizat: acum 2 ani comentarii

  

diaspora-romaneasca

Dragi tineri din Diaspora, nu cadeti in capcana unei promisiuni populiste pe care, din nefericire, au preluat-o si colegii mei pe site-ul NASUL.TV !

Cica se pregateste o noua pomana electorala, de tipul, „esti tinar, sub 35 de ani, hai acasa in RO si iti dam 500 de euro/luna, timp de 1 an, chiar daca te intorci si muncesti in gospodarie!!!”.

Acest proiect de lege apartine unui parlamentar UNPR si nu este decit o noua incercare de cumparare de voturi, fiindca, exact „anul” respectiv este 2016, cind vor fi alegeri generale si locale! Cica „Proiectul Pomana” se face fiindca Romania are nevoie de „specialisti” care sa revina in tara!

Pai ce tinar normal la cap si specialist pe deasupra s-ar intoarce in RO doar pentru 1 an de zile. Le reamintesc tuturor ca in Romania nu se pot da salarii nici de 300 de euro pentru foarte multi tineri pregatiti!

De unde vrea parlamentarul sa dea acesti bani?! Evident, din noi taxe si accize! Vai de capul nostru!

Deci dragi tineri, nu cadeti in capcana politicianista! Astia vor doar sa va ia votul in 2016 si apoi va lasa in plata Domnului!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

P.S.
Asa cum stiti, Proiectul NASUL TV de Repatriere este doar pentru pensionarii romani din strainatate! Pentru tineri va trebui sa mai asteptam citiva ani pina cind ne luam tara inapoi pe bune si creem noi locuri de munca!