Dezvăluiri grele: Cozmin Guşă şi Realitatea Tv mint ca nişte curve de pe centură!


Publicat: 17 Feb 2017, 11:38 Actualizat: acum 8 luni comentarii

  

cozmin-gusa
Realitatea Tv trebuia demult sa fie inchisa, daca se respectau legile din Romania.

Coldea, Kovesi si Iohannis au salvat Realitatea Tv, incalcind Legile existente ale Romaniei. Santajindu-i pe Maricel Pacurariu aflat in puscarie (cica patronul Realitatea Tv), santajindu-l pe Rares Bogdan, care a luat pungi de sute de mii de euro de la Vanghelie, si santajindu-l pe „expertul” Cozmin Gusa, specialist in previziuni care nu se intimpla !

Ghinion Cozmin Gusa ! Ai mintit ca un porc ! Cica in 2014 Realitatea Tv l-a impiedicat pe Ponta sa ajunga Presedinte al Romaniei !

Ce minciuna ?!?!? Cozminelule, ai uitat ce pact aveai cu Ponta ca sa il „faceti” pe Iohannis ?! Ai uitat cum l-ai obligat pe Rares Bogdan sa il dea afara din emisiune pe Iohannis si sa il tina pe Ponta ?! Ai uitat cum l-ai pus pe Rares Bogdan sa se pupe cu Daciana si sa ii dea intrebarile lui Ponta ?!

Cozminelule, ai uitat ca l-ai injurat pe Rares Bogdan fiindca nu l-a „omorit” pe Iohannis ?! E drept, poate ca Rares Bogdan a uitat sa iti spuna ca i-am promis atunci ca, daca va face o dezbatere prezidentiala corecta, si tu il vei da afara, eu il angajez la NASUL TV pe acelasi salariu !!!

Ce ipocriti sinteti amindoi !!! Doua trompete penibile ale pariurilor pierzatoare marca Iohannis ! Imi e mila de voi, veti sfirsi ca Iohannis ! Ca niste tradatori prosti ! Sinteti 3 anti-Trumpisti jenanti ! Va doresc sa va desfatati cu OBaba Merkel, asa cum v-ati preacurvit cu OBaba Hillary !

Cozminelule, mai bine te uiti la NASUL TV ! Inca nu am pierdut nicio Batalie ! Tu le-ai pierdut pe toate ! E adevarat, te-ai umplut de bani ! De la fraieri…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru