ELENA UDREA ARE STOMAC DE POLITICIAN !


Publicat: 2 Noi 2011, 19:08 Actualizat: acum 6 ani comentarii

  

de Radu Moraru – nasul@nasul.tv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rezistat incredibil la toate atacurile din mass media, unele de o josnicie nemaiintilnita pe meleagurile patriei. N-am intilnit, in toata istoria presei romanesti, un asemenea caz!

Nu s-a ferit niciodata sa replice acid, sa propuna scenarii contra curentului sau sa atace dur. Nu s-a ascuns niciodata, caz extrem de rar la politicianul roman.

A fost, cel putin public, loiala tutorelui sau politic, Traian Basescu, in cele mai nepopulare masuri sau anunturi publice, indiferent de costul electoral.

S-a aruncat, sinucigas, sa administreze cele mai mari fonduri ale Romaniei, miliarde de euro, fara sa afiseze nici cea mai mica teama de uriasul potential de coruptie. Sau teama de eventuale erori, fiindca lucreaza cu bani foarte multi dar si cu primari din toate partidele!

Dintre cei de la putere, a fost cea mai dura in declaratiile impotriva mogulilor de presa.

Este singurul politician din PDL care a avut declaratii tari la adresa premierului Emil Boc si nu i s-a intimplat nimic. Fara sa merg in turma celor care il vad pe Boc un servitor fara cricnire al Presedintelui, cred ca Elena Udrea este singurul adversar politic din PDL de care se teme Boc. Desi culmea, impreuna fac o echipa puternica ce a reusit sa pensioneze multi talibani sau grei ai partidului!

Chiar daca nu au aparut stenograme grele si nici probe solide sau chemari la DNA, in toata tara se spune, pe la colturi, ca Udrea face si drege, ca tot ce misca in Romania trece mai intii pe la vama Udrea. Repet, nimeni nu vine public cu probe! Dar asa era si pe vremea lui Insusi Adrian Nastase! Abia cind el a devenit mic, au aparut in presa sau la DNA probe, procese, stenograme si presupuse spagi de milioane! Spre deosebire de Nastase, daca in cazul Elenei Udrea vor aparea probe muuuult mai marunte, atunci ea va plati cu virf si indesat toata factura coruptiei din ultimii ani! In regim de maxima urgenta! Nu pare sa aiba prieteni nici macar in PDL, fiindca adversarii din partid o stiu cit e de puternica! Are stomac de fier! Si oriciti pumni incaseaza, nici macar nu se clatina, e incredibil!

O astept de ani buni sa devina mai temperata, poate chiar sa ajunga sa se teama ca poate pierde tot ce a construit cu o sireata tenacitate! Sa-i fie putin frica sa se mai arunce la lupta! As! Nu vedeti ce face?! Pictoriale in reviste de moda!!! Fotografii senzuale!!! Chiar sexy! Daca il intreb pe Rene, prietenul meu elvetian, cine e tipa din poza, o sa-mi raspunda ca e vreo actrita, vreo Monica Bellucci de Romania…

Tara arde si Elena pozeaza! O fi strategie electorala?! O fi dreptul ei de a fi femeie tinara, bogata si eleganta?! A vrut sa stirneasca pe 99% dintre politicienii romani, toti misogini?! Dar electoratul? Citi barbati avem care isi vad femeile numai la cratita sau doar nascatoare de copii?! Ce vor spune femeile?! Pensionarele, care toata viata au fost educate sa nu epateze, sa nu iasa in evidenta ca se suparau tovarasii de la partid?! Ce spun tinerele romance care nu isi pot cumpara o pereche de pantofi Ferragamo sau Manolo Blahnik nici daca fac un credit la banca?! In tarile macho, Franta, Italia, Carlei Bruni in asemenea ipostaze i-ar fi crescut cota. In Romania eu cred ca e exact invers!

Si totusi, Elena Udrea a riscat! La cum a evoluat pina acum pe scena politica, eu sint convins ca a cintarit bine inainte de a poza. Dar nu inteleg ce a urmarit?! Poate ma ajutati voi. Sa fiti iubiti!