gadeaÎntreaga industrie mondială IT este cu siguranţă băsistă, pentru că şi-a dezvoltat invenţiile într-o manieră care îl contrazice flagrant pe Mihai Gâdea, vuvuzelul-şef al postului Felix TV. Dacă nu este aşa, Securitatea lui Ceauşescu avea maşina timpului şi călătorea cu ea, ne spune Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea flutură de două zile la televiziunea condamnatului Dan Voiculescu un document despre care susţine sus şi tare că este redactat în 1984. Este un document care dovedeşte, spune Gâdea cum servea Traian BăsescuSecuritatea ca şef al unei reţele plătită în dolari americani.

În prima fază, mai mulţi jurnalişti, au sesizat inadvertenţe serioase între numele şi funcţiile celor care apar pe acest document. Problema cea mai evident este că documentul prezentat de Gâdea la TV nu putea să existe, aşa cum arată el, dacă nu era redactat la un calculator, într-un editor Word şi tipărit la o imprimantă, invenţii care nu prea existau împreună în 1984 în vreun birou al Securităţii.

Cum ar putea Gâdea să justifice aşa ceva?

Canon, HP, Epson, Lexmark, Microsoft sunt toate nişte companii conduse de băsişti ordinari care au pus la cale o conspiraţie ocultă, ne va spune în seara aceasta Mihai Gâdea pentru a justifica, totuşi, cumva faptul că pur şi simplu în 1984 nu se putea redacta pe calculator şi printa documentul cu care se laudă de două zile.

Dacă nimeni nu a falsificat istoria imprimantelor şi a programelor de editare a textelor, pentru a-l proteja pe Traian Băsescu, nu mai poate exista decât o singură explicaţie logică pentru documentul prezentat de Gâdea: Securitatea lui Ceauşescu deţinea în 1984 o maşină a timpului.

Cu această maşină a timpului s-a teleportat generalul DIE Aristotel Stamatoiu până în 1995, moment după care invenţiile IT făceau  posibilă redactarea şi printarea documentului prezentat de Gâdea ca fiind authentic. Stamatoiu a scris  documentul într-un editorMicrosoft Word (Word Windows 1.0 a apărut în 1990), dar cu opţiunea spelling (introdusă din 1995). Numai acea opţiune modifica automat cuvântul românesc“caracter” în englezescul “character”, aşa cum apare în documentul lui Mihai Gâdea.

După ce a redactat neglijent actul care îl acuză pe Traian Băsescu, fără să observe că programul Word i-a corectat automat un cuvânt, generalul Aristotel Stamatoiu a printat fişierul la o imprimantă HP laserjet (inventată în 1992) şi s-a întors în 1984 pentru a-I trimite actul incriminator generalului Iulian Vlad.

Articolul integral îl puteți citi pe evz.ro

14 COMENTARII

  1. Noutate absoluta. Aceasta este cea
    mai cautata oferta de lucru la domiciliu in acest moment. Suntem o echipa
    dinamica si in expansiune spectaculoasa, un adevarat fenomen in Romania. Ne
    veti gasi mereu si mereu, insa e mai bine sa incepeti acum sa colaborati cu noi
    si sa castigati cu seriozitate bani. Va instruim noi, pas cu pas si gratuit.
    Cereti informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

  2. mai tolomacilor, „pasionati de istoria calculatoarelor” e vorba de functia de corectare automata care a aparut in 1995! ia ziceti si mie un soft editor de text cu aceasta functie din 1984 care sa functioneze pe HC85??? de unde mama nabii apareti toti cretinii???

    • HC 85 era un „home computer”, destinat publicului. Eu am spus ca institutiile foloseau tehnica mult mai avansata. IBM AT/XT au fost lansate in 83. Macintosh facea computere din 79. Ei au introdus interfata grafica, de exemplu. Pe urma, nu e obligatoriu ca h-ul ala sa fie de la autocorrect.

    • …Dumnezeu o creeat tamiia,Lucifer tutunu’,Dumnezeu o creeat ambrozia si nectaru’,Lucifer vinu’si vinarsu,Dumnezeu o creeat-o pe Eva,Lucifer pe Mama Prostilor (o mai da si el in bara!)…nevoia de echilibru…asa functioneza Universu’!

  3. HC85 a fost copiat după ZX-Spectrul făcut în….1982!
    Gide e un personaj detestabil dar poate avea dreptate…
    NB. Sunt pasionat de ISTORIA CALCULATOARELOR!
    LA VREMEA AIA EXISTAU ŞI CELEBRELE IBM PC XT/AT!!!!

  4. In 1984 existau calculatoare bai idiotilor. Normal ca niste inculti ca voi nu au auzit de celebrele HC-uri, lansate ce e drept in 1985, si fabricate la noi la ICE. Casele pionierilor începuseră sa aibă cercuri de informatica dotate cu HC84, si chiar si cate o rasnita de imprimanta, înceată si zgomotoasa ca vai de ele, dar existau! Intrebati-l pe CTP ca a scris articole despre revolutia calculatoarelor in anii 80. Unele „almanahe” le făceau si reclama chiar. Iar daca romanii produceau calculatoare in 85, de ce e asa de greu de presupus ca o institutie a statului nu beneficia de tehnica avansata un an mai devreme, cel mai probabil cumpărată de afara. Prin filmele din anii 70 chiar birourile sunt pline de computere, si nu îmi spuneti ca la anvers se redactau documentele la masina de scris :)) Iar functiile respectivilor sunt redate corect in document, Gadea a gresit când l-a facut sef al securitatii pe gral. Vlad in 84.

    • Toate documentele erau puse pe cartele gaurite de tip COBOL si abia mai tarziu in benzi inguste.Nici vorba de imprimante cu laser,jet etc.Mocofanii astia habar nu au ce calculatoare existau in anii 70,80. Erau cat un perete de sufragerie si avea o memorie cat un copil de 10 ani (ca si voi desteptilor). Mai bine pupati-l pe Gadea fara sa va mai dati in spectacole jalnice.

      • Nu mai erau cat China computerele in anii 80, nu te mai lua dupa proasta de Simona Ionescu ca te faci de ras. Baga un goagal mai bine înainte sa vorbesti. Cat despre cartelele tale, da, pulimea folosea cartele perforate. Doar ca nu vorbim de pulime aici. Printarea cu laser a apărut in 1969 fix. E drept ca era foarte scumpa. In 1981 a fost introdusa printarea uzuala in birouri. Repet, crezi tu ca nu pusese mana securitatea pe o jucărie mai jmechera, in conditiile in care exista corespondenta atât cu urss cat si cu occidentul. Hai las-o.

  5. Raspopitul si-o cauta cu lumânarea. Dupa proverbul „ajunge o maciuca la un car de oale” ma supar rau pe TB daca nu i-l da in judecata. si sa-l lase in fundul gol.

Comentariile sunt închise.