Inteleptul Porumboiu si debutantul Gigi Becali


Publicat: 4 Noi 2011, 1:30 Actualizat: acum 6 ani comentarii

  

de Radu Moraru – nasul@nasul.tv

Vasluiul lui Adrian Porumboiu a invins o echipa de zeci de milioane de euro, Sporting Lisabona. Secretul? Un antrenor onest, Viorel Hizo, jucatori de o mare valoare, luptatori si tehnici, bani multi, adica salarii mari, patron decent si mult noroc. Vasluiul nu are, din pacate, suporteri pe masura fotbalului in forta pe care il practica. Daca jucau in campionatul englez, aveau 30.000 de oameni in tribuna! In concluzie, Porumboiu, cu exceptia unor derapaje emotionale, cind il ia valul, e un patron inteligent si necesar in fotbalul nostru exotic. Bravo Porumboiu!

Meciul Stelei a fost fabulos!!! Sint stelist, recunosc, dar de cind e Gigi vedeta echipei, sint momente cind imi doresc sa piarda, doar-doar ii mai vine mintea la cap lui Jiji! Becali este insa un mare norocos! Ilie Stan l-a salvat de la cea mai mare rusine nationala! Nu stiu cit de mare antrenor este Ilie, dar asa o motivare a jucatorilor eu nu am mai vazut in ultimii ani! Si atit de mult noroc! Golurile Stelei zici ca au fost asezate cu mouse-ul! Pe computer! Iar trairile antrenorului si ale jucatorilor m-au intors in timpurile „Steaua de Aur”!

Ma asteptam ca Gigi Becali sa imi strice seara, cu declaratiile lui halucinante! Deloc, Jiji Exoticul a fost, in sfirsit, un investitor normal! Pentru prima oara nu a fost EL artizanul victoriei! Desigur, a inventat el ceva, fiicele lui care ii poarta noroc! Draga Gigi, lasa familia deoparte! Ilie Stan e gigiuvaerul tau! Si staff-ul! Draga Gigi, lasa oamenii liberi! S-ar putea sa ai surprize frumoase! Draga Gigi, hai sa te retragi in umbra! Hai sa ne auzim si sa ne batem in declaratii tari undeva in iunie, anul viitor!

Inca mai sper in salvarea acestui cascador al fotbalului si, de aceea, sper sa fie debutul sau in fotbalul putin mai mare! Insa drumul e lung…Hai Gigi Becali, arata ca poti! Steaua, fara mari valori ca odinioara, a aratat ca poate! Sa fiti iubiti!