Iohannis tace la întrebarea: „Este OUG 13 în vigoare sau nu?”


Publicat: 11 Feb 2017, 18:58 Actualizat: acum 7 luni comentarii

  

oug13
Presedintele Romaniei s-a relaxat vineri la o partida de schi, ceea ce m-a facut sa ma relaxez ! Probabil ca am invins si OUG 13 a murit!

Totusi, daca ma gindesc mai bine, ceva nu e in regula : nimeni nu a confirmat oficial ca OUG 13 a fost ingropata ! Ma refer la surse cit de cit credibile!

Sa o luam, logic, pe urmele guvernului Grindeanu. Astia au dat OUG 13 pe 31 ianuarie noaptea si a fost publicata pe 1 februarie. Unii zic ca intreaga Ordonanta a intrat in vigoare chiar pe 1 februarie ! Unii zic ca a intrat in vigoare pe 10 februarie, altii pe 11 februarie ! Cum ar veni, la 10 zile, asa cum scrie in OUG 13 ! Insa depinde cum calculeaza fiecare ! Cert e ca acum cind scriu articolul, e deja 11 februarie seara si Parlamentul nu lucreaza astazi ! Poate doar guvernul Grindeanu, nascocind vreo noua ordonanta 🙂 !

Din cite stiu, OUG 14 nu a fost adoptata pina astazi, deci respingerea OUG 13 nu s-a intimplat ! Deci daca OUG 13 nu a fost respinsa, inseamna ca e in vigoare si produce efecte!

President Iohannis, ne zici si noua una pe Facebook ?! Poate ne explici TU fiindca eu nu am reusit sa aflu daca sutele de mii de romani care au protestat au obtinut ceva !

Daca e greu de dat un raspuns in week-end, poate luni ! Dupa prinz…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru