TESTUL FINAL: În loc de „La mulţi ani!”, NAŞUL TV vă cere bani! 10 lei pentru o presă de nota 10!


Publicat: 30 Dec 2016, 10:27 Actualizat: acum 9 luni comentarii

  

radu-moraru

Dragi romani ai NASULUI TV, dragi romani de pretutindeni, „La multi ani si Sanatate!” Va dorim tot binele din lume dar sa nu uitati ca fara o presa libera nu avem o Romanie ! Nu avem nimic !

Se implinesc 5 ani imediat de cind NASUL TV emite si scrie zilnic despre evenimentele pe care Sistemul Mafiot doreste sa le ascunda sau sa le falsifice.

Credeti ca batalia este pierduta ? Aveti suficiente argumente.

Credeti ca Romania inca mai are o sansa ? Atunci agatati-va de NASUL TV ! Singura Televiziune Libera din Romania !

Treceti peste injuraturile de pe Facebook, treceti prin sita sufletelor voastre si judecati singuri daca meritam 10 lei din partea fiecaruia dintre d-voastra ! Aveti deja 5 ani de experienta alaturi de NASUL TV ! Nu puteti sustine ca nu ne cunoasteti, cu bune si rele !

Doar atit sa stiti ! Echipa NASUL TV si-a dat viata si sanatatea pentru ca Romanii sa fie bine si altfel informati decit prin presa acoperita, vinduta sau ticalosita !

Sinteti majori, vaccinati si puteti discerne singuri ! In acesti 5 ani am fost aproape singuri, cu doar 500 si ceva de romani care ne-au sustinut ! Vreti sa rezistam inca 5 ani ?! La fel de liberi si independenti ?!

E timpul sa ne aratati ca sinteti multi, nu doar pe Facebook ! 10 lei nu inseamna nimic pentru VOI, dar pot insemna MULT daca sinteti MULTI ! Pentru NOI, Echipa NASUL TV !

NASUL TV v-a fost oferit gratuit timp de 5 ani si banuiesc ca v-a placut ! Am observat citi fani avem, multi ! Cita frunza si iarba, vorba lui Eminescu ! E timpul sa platiti presa libera ! In functie de puterile fiecaruia, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei…

Nu sintem si nici nu am fost perfecti ! Si nici nu vom fi ! Dar sintem liberi si independenti !

Mingea e in terenul vostru, al fanilor dependenti de Televiziunea Libera ! Multi sau putini, om vedea !

Iata coordonatele NASUL TV :
Sa fiti iubiti !
Radu Moraru