radu moraru

Toate televiziunile din Romania, care conteaza in spatiul public, incaseaza bani de la popor, sub o forma sau alta, in afara banilor din publicitate.

Pro Tv, Antenele, etc iau milioane de euro de la cablisti, adica de la popor. RTV-ul lui Ghita a incasat bani indirect, prin contractele de zeci de milioane de euro garantate SRI, Realitatea Tv a luat bani cu punga de la politicieni, adica tot de la popor (ca doar nu dadea Vanghelie din buzunar!), B1 e si el sub ancheta, etc.

NASUL TV a cerut 10 lei/an de la telespectatorii sai, in cel mai transparent mod. Am dovedit in acesti 5 ani ce fel de presa promovam si cite productii originale avem. In plus, emisiunea NASUL face deja 16 ani de presa grea! 

Am fost in ultimele zile in 3 tari, Italia, Germania, Austria. De cite ori m-am oprit pe autostrada sa fac un pipi, am „donat” 1-2 euro! Desi erau afise care ma informau ca am „dreptul” sa fac pipi gratis! Dar curatenia, mirosul parfumat si „refugiatul” care imi zimbea la iesire nu m-au lasat sa nu scot macar 1 euro din buzunar! Era de bun simt!

Acel euro sau cei doi euro mi-au dat confortul ca sa stiu ca, si pe viitor, voi gasi aceleasi conditii decente pentru un pipi european!

Cu un euro de la mine stiu ca acele closete de pe autostrazile Europei nu se vor imbogati dar le ajut sa ofere servicii decente si in viitor!

Asa si cu NASUL TV! Nu vom deveni multi miliardari cu cei 10 lei/an dar veti gasi mereu o Televiziune Libera, curata, decenta si cu un miros placut! 

E chiar atit de mult?! Va e chiar atit de greu sa „aruncati” 10 lei/an ca sa va satisfaceti nevoile de presa libera?! In plus, mai aveti si bonus, site-ul NASUL.Tv, unde scriem uneori despre ceea ce nimeni nu are curajul sa va spuna!

Ma adresez tuturor romanilor care au facut macar odata un pipi decent pe autostrada si au platit pentru asta! Adica au fost satisfacuti! Fiindca in lumea civilizata nu te pisi pe marginea drumului, printre boscheti!

Cred ca e timpul sa coboriti din Like-ul de pe Facebook si sa bagati mina in buzunar! Va e bine dupa ce urmariti emisiunile noastre? Va e bine dupa ce cititi un articol sau o ancheta originala?! Atunci usurati-va de 10 lei/an! Cu un Like sau vreo Petitie moca nu avem cum sa supravietuim! Ne batem cu toti „dinozaurii” si ei sint bine „alaptati”, tot din banii vostri!

Fiti boieri si dati 10 lei! Nu va cheama nimeni sa va riscati viata, libertatea sau sanatatea in luptele cu Sistemul Mafiot! 

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru