inku

Intr-un mediu de afacere on continua dezvoltare Tipografia TipoMedia a ales sa investeasca mai departe in domeniul cartilor de vizita dezvoltand un concept nou pe piata romaneasca.

Am observat in ultimii doi, trei ani o schimbare a preferintelor clientilor nostri de la cartile de vizita standard catre cartile de vizita premium.

Astfel, dupa succesul urias avut cu www.carti-vizita.org – primul site de carti de vizita cu modelele proprii si comanda online din Romania, am ales sa facem un pas inainte si sa ne extindem serviciile si pe piata de lux a cartilor de vizita prin INKU.ro.

INKU.ro va propune cele mai noi/moderne modele de carti de vizita prezentate intr-un mod unic afisand de la inceput potentialul maxim al unui model de carte de vizita.
Prin noul nostru site cartile de vizita de lux cu finisaje premium precum (print in relief, lac selectiv, folio etc.) devin accesibile oricui.

INKU.ro dispune de cea mai mare gama de cartoane si finisaje disponibile oriunde in Romania sau in afara tarii astfel orice tip de finisaje speciale (lac selectiv, print in relief, emboss, deboss, lettepress sau laser cut) si cartoane speciale (colorate in masa, multistrat, vopsite pe cant) devin usor accesibile intr-o forma foarte simpla online – la un click distanta.

Experienta de peste 15 ani de recomanda si spunem cu incredere ca inku.ro este viitorul in carti de vizita.

www.inku.ro – Redefinim cartile de vizita.