iohannis-ciolos

Șeful PSD, Liviu Dragnea a făcut un anunț de ultimă oră. În direct la România TV, președintele Camerei Deputaților a anunțat că luni va face o comisie de anchetă pentru că s-au găsit probleme mari în Guvern. Dragnea spune că îi va chema la raport pe Dacian Cioloș sau Anca Dragu, fostul ministru al Finanțelor din cauza unei găuri de milioane, conform stiripesurse.ro

„Explicațiile le va primi Klaus Iohannis de la viață. De la ce se va întâmpla în fiecare zi după măsurile luate de către noi. Din păcate, nu a cerut explicații premierului Cioloș sau ministrului Anca Dragu pentru ce s-a întâmplat la finanțe la finalul anului. O să le cer eu mâine. Vom face o comisie de anchetă. Este ilegal ce s-a întâmplat acolo. Au făcut o rectificare pozitivă în noiembrie. Acum totul ne arată că veniturile sunt mai mici. Asta e ilegal. Cine a mințit, trebuie să plătească. Bugetul are o gaură de 10 miliarde de lei. Asta trebuia să ceară președintele. Vom cere noi însă aceste explicații. I-am cerut ministrului de Finațe să facă o verificare clară în minister. Vom face o comisie de anchetă parlamentară imediat.

5 persoane să dea explicații. Premierul, ministrul finanțelor, ministrul fondurilor europene sau șeful consiliului fiscal. Să iasă la iveală adevărul ultimelor zile din acest an și de ce s-a evitat și întârziat instalarea noului guvern. „, a tunat Dragnea la RTV.