acocat adrian cuculis

Dragilor, vin cu o veste ce arunca in aer tot sistemul bancar sau mai bine spus, cel ce a facut cesiuni catre societati ce nu sunt acreditate sa incaseze dobanzi. Domnul Adrian Vasilescu a cerut dreptul la replica in urma dezvaluirilor facute, cu privire la creditele exportate (nu catre alte banci).

Dezvaluirea facuta de catre mine in emisiunea de pe Nasul Tv acum 2 zile, se pare ca a ridicat din pat la ora 22:00 toata conducerea BNR.
Dreptul la replica pe care l-a cerut BNR o sa vi-l dau mai jos, insa dupa ce il veti citi si va rog sa ajunga la toti cunoscutii dvs. cu credite, trageti singuri concluzia daca BNR ne raspunde la intrebarea fundamentala. Aveau voie bancile din Romania (cele ce au facut asta), sa exporte credite catre entitati din afara tarii (neacreditate BNR) iar acelea, sa incaseze dobanzi contractuale bancare? Secundar, raspunde BNR cu privire la ce s-a intamplat cu banii pe are bancile sub contract de administrare, le-au incasat in numele firmelor straine? Balonul se va sparge inainte de sfarsitul anului 2015. Pregatita este si plangerea penala colectiva. Pregatim si modul de identificare a persoanelor cesionate si care au avut incasate dobanzi nedatorate unor entitati din afara tarii.

Share share, asa cum ne invata domnul Vasilescu si pregatiti-va, actiunea mamut este in lucru. Simt ca parca nici legea darii in plata nu i-a miscat asa de tare pe cei din BNR, care au venit cu un raspuns la ora 22:00. Oare am atins un punct sensibil?

Cititi AICI raspunsul BNR in miez de noapte.

Ma bucur ca informatia pe care am lansat-o in exclusivitate la Nasul Tv si cercetata de catre mine in ultimii ani de zile cu precadere, a fost preluata cu atata valva de catre presa si altii care si-au dat seama peste noapte ca procedura despre care vorbesc eu de ani de zile, la ei este ilegala insa doar de azi. Asta este bomba pe care am aruncat-o la sfaristul anului si astazi vom face lista lunga ce o vom trimite catre DNA.