narcis-neaga

Sub sintagmaCine-i hoţ şi nu munceşte, controlul Curţii de Conturi îl primeşte!”, Jurnalistul Stelian Negrea dezvăluie pe o reţea de socializare ce îl aşteaptă în curând pe NarcisNeaga, şeful CNANDR. După vizita Corpului de control al ministrului Transporturilor, Curtea de Conturi a înştiinţat conducerea CNANDR instituţia va fi supusă unui control înperioada 7 septembrie – 11 decembrie 2015.

„Acum intelegeti de ce Narcis Neaga, directorul de la CNADNR, compania de stat din cauza careia nu avem drumuri si ne pierdem ore intregi blocati in trafic, e intr-o campanie mediatica furibunda, si da interviuri la tot cartierul care-i este pe plac.

I-a venit controlul Corpului de Control al Ministerului Transporturilor pe cap si de saptamana viitoare ii aterizeaza o echipa compacta si de la Curtea de Conturi (vezi anuntul care-i da fiori lui Narcis Neaga in facsimil).

„In vederea eficientizarii actiunii (n.r. de control) si implicit a reducerii timpului de efectuare a acesteia la entitatea dumneavoastra, va rugam sa pregatiti si respectiv sa furnizati/inmanati la data prezentarii echipei de control actele, documentele, situatiile si informatiile prevazute in lista anexata”, se arata in instiintarea Curtii de Conturi catre Narcis Neaga.

Dupa care urmeaza mai bine de o pagina de documente pe care birocratul smecheras de la CNADNR trebuie sa le puna la dispozitia Curtii de Conturi care nu-i cere acte doveditoare referitoare la stilul sau de viata luxos, legate de veniturile sale de bugetar care-i permit sa-si tina fiica si sotia la Munchen sau de achizitia celei de-a cincea case in Sibiu dar si legate de consultanta pe care o acorda pe cele doua SRL-uri pe care le-a detinut el sau familia lui. Nici acum nu mi-a raspuns la intrebarile pe care i le-am trimis legate de cheltuielile familiei sale care par sa-i depaseasca cu mult veniturile de functionaras la stat.

Aceste informatii ii pot aduce pe cap lui Narcis Neaga curiozitatea institutionala a ANI si DNA. Daca tot ne enervam in trafic din cauza lui macar sa-i tinem pumnii stransi si pentru o vizita de la ANI si DNA!”, a postat Stelian Negrea pe Facebook.

cnandr - curtea de conturi 1

 

cnandr - curtea de conturi 2

 

cnandr - curtea de conturi 3

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.