To Paul Alexandru Moraru, Andi Laslau, Adi Buca, whatever…

Deoarece mintiti poporul cu televizorul si pe pagina de stiri nestiri de pe facebook manipulati la greu pe considerentul ca imaginea conteaza, va lamuresc ca un jurnalist ce nu sunt…ca-s blogger, pe puncte, cum stati LEGAL in calitate de GIO.

1. Decizia instantei nu este definitiva ci cu APEL.

Codul de Procedura Civila spune asa:

Art. 632 – Temeiul executării silite (temei de drept)

(2) Constituie titluri executorii hotărârile executorii, hotărârile definitive, precum și orice alte hotărâri sau înscrisuri care, potrivit legii, pot fi puse în executare.

Am si o veste trista pentru voi, grupul manechinelor constituite in GIO.

Art. 637 – Executarea hotărârilor supuse controlului instanțelor judecătorești

(1) Punerea în executare a unei hotărâri judecătorești care constituie titlu executoriu se poate face numai pe riscul creditorului dacă hotărârea poate fi atacată cu apel sau recurs; dacă titlul este ulterior modificat ori desființat, creditorul va fi ținut, în condițiile legii, să îl repună pe debitor în drepturile sale, în tot sau în parte, după caz.

Asa ca, be prepared! 

Ati incalcat legea deoarece:

Nu l-ati notificat pe Radu Moraru.

Nu ati scos certificat de grefa inainte de a navali sa spargeti sediul, fiindca ati ocultat partea cu executorul, da? Fiindca nu te poti duce fara hartia cu semnatura si parafa sefului Instantei sa executi. Certificatul de grefa tine loc de comunicare hotarare judecatoreasca ( E CA UN FEL DE EXTRAS DE Carte Funciara. Degeaba te dai proprietar daca nu prezinti un certificate CF).
Asa se face pentru celeritate, chestie care va este straina cu desavarsire. Practic ceea ce ati facut este clar EFRACTIE.

Fara notificare, fara inventar facut, va pot da chiar si eu in judecata fiindca aveam in dulapul din spate 3 lingouri de aur pe care trebuie sa mi le platiti.

V-ati substituit unei autoritati de stat – institutia Executorului. Nimeni nu are voie sa puna in executare o hotarare judecatoreasca fara concursul autoritatilor de stat. Punerea in executare este o procedura – executorul cere incuviintarea instantei, iar instanta incuviinteaza. Numai daca nu se inteleg partile intervine politia care este autoritate de stat si nu o oarecare firma de paza care e privata. E ilegal. Firma de paza nu este autoritate de stat si nu are dreptul sa puna in executare. Executarea silita nu se face prin spargerea lacatelor. Este o procedura dedicata.

Sunteti penali, floricelelor! 

––––––––––––––––––––––––––

2. Tot pe partea penala pare ca sunteti GIO.

Art. 367 Constituirea unui grup infracţional organizat

(1) Iniţierea sau constituirea unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

(6) Prin grup infracţional organizat se înţelege grupul structurat, format din trei sau mai multe persoane, constituit pentru o anumită perioadă de timp şi pentru a acţiona în mod coordonat în scopul comiterii uneia sau mai multor infracţiuni.

Hmm…juicy! 

–––––––––––––––––––––––––-

3. Exista in Codul Penal infractiunea de Violare a sediului profesional prin efractie

Art. 225 Violarea sediului profesional

(1) Pătrunderea fără drept, în orice mod, în oricare dintre sediile unde o persoană juridică sau fizică îşi desfăşoară activitatea profesională ori refuzul de a le părăsi la cererea persoanei îndreptăţite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Ma gandesc ca e infractiune agravanta deoarece paznicii aia aveau ei vreun spray, un baston sau un pisol cu electrosocuri ceva, asa ca va incadrati la fix.

(2) În cazul în care fapta este săvârşită de o persoană înarmată, în timpul nopţii ori prin folosire de calităţi mincinoase, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda.

Radu nu trebuie decat sa faca plangere penala.

(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.
––––––––––––––––––––––

3. Pe partea civila avem damnum emergens adica daune materiale.

In Codul Civil este definit lucrum censas (adica profitul care l-ar fi putut aduce prejudicial initial. Ex: banii care puteau fi obținuti din publicitate puteau fi, la randul lor, o sursa de alt profit), deci pierderea de bani din plus valoarea pierderilor cand NasulTV si realizatorilor le-a fost interzis sa intre in studio. Vorbim de publicitate, emisiuni sponsorizate si salarii.

Asa ca noi, realizatorii putem deschide o actiune in raspundere civila delictuala in cadrul procesului penal pe care sper ca Radu Moraru il va deschide.

Capisci? 

–––––––––––––––––––––––

4. Registrul Comertului tine evidenta inscrisurilor si are rol de informare. La S.A. cum e Nasul, toti actionarii sunt practic administratori. Oricum, la Registrul Comertului Radu Moraru apare ca Presedinte al Consiliului de Administratie pana in 2018.

Puteti sa va dat cat vreti cu fundul de pamant, na!

––––––––––––––––––––––––

5. Dreptul la vot in AGA este legat de numarul de actiuni detinute, nominative sau la purtator, nu are importanta. Nu este despre numarul actionarilor ci numarul de actiuni, asa ca 21% cat aveti fatza de 79% nu vor invinge niciodata decat in capul unora care se cred destepti.

Cititi Legea 31/1990, art 91, 117, 120. O sa aflati cate alineate ati incalcat. Chiar si sustinuti de cooperativa secu care va sprijina, ca asemenea tupeu nu puteti avea decat sprijiniti si tot e crystal clear.

SECŢIUNEA a II-a
Despre adunările generale
Art. 117

(1) Adunarea generală este convocată de consiliul de administraţie, respectiv de directorat, ori de câte ori este necesar.

(2) Termenul de întrunire nu poate fi mai mic de 30 de zile de la publicarea convocării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

(3) Convocarea se publică în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, şi în unul dintre ziarele de largă răspândire din localitatea în care se află sediul societăţii sau din cea mai apropiată localitate.

(4) Dacă toate acţiunile societăţii sunt nominative, convocarea poate fi făcută şi numai prin scrisoare recomandată sau, dacă actul constitutiv permite, prin scrisoare transmisă pe cale electronică, având încorporată, ataşată sau logic asociată semnătura electronică extinsă, expediată cu cel puţin 30 de zile înainte de data ţinerii adunării, la adresa acţionarului, înscrisă în registrul acţionarilor. Schimbarea adresei nu poate
fi opusă societăţii, dacă nu i-a fost comunicată în scris de acţionar.

(7) Când pe ordinea de zi figurează propuneri pentru modificarea actului constitutiv, convocarea va trebui să cuprindă textul integral al propunerilor.

Art. 1171

(1) Au dreptul de a cere introducerea unor noi puncte pe ordinea de zi unul sau mai mulţi acţionari reprezentând, individual sau împreună, cel puţin 5% din capitalul social.

(2) Cererile se înaintează consiliului de administraţie, respectiv directoratului, în cel mult 15 zile de la publicarea convocării, în vederea publicării şi aducerii acestora la cunoştinţă celorlalţi acţionari. În cazul în care pe ordinea de zi figurează numirea administratorilor, respectiv a membrilor consiliului de supraveghere, şi acţionarii doresc să formuleze propuneri de candidaturi, în cerere vor fi incluse informaţii cu privire la numele, localitatea de domiciliu şi calificarea profesională ale persoanelor propuse pentru funcţiile respective.

(3) Ordinea de zi completată cu punctele propuse de acţionari, ulterior convocării, trebuie publicată cu îndeplinirea cerinţelor prevăzute de lege şi/sau de actul constitutiv pentru convocarea adunării generale, cu cel puţin 10 zile înaintea adunării generale, la data menţionată în convocatorul iniţial.

SECŢIUNEA a II-a
Despre adunările generale

Art. 120

Acţionarii exercită dreptul lor de vot în adunarea generală, proporţional cu numărul acţiunilor pe care le posedă, cu excepţia prevăzută la art. 101 alin. (2).

Asa ca…lipsa de convocator conform legii de mai sus pe care n-o cunoasteti e cauza de nulitate. Convocarea se face prin MOF partea a IV-a, art.117/ al/ 3, ceea ce n-ati facut.
––––––––––––––––––––––––––

Avand in vedere cele de mai sus… e timpul sa veniti cu documente doveditoare ante efractie si sa nu mai arati miristile cu atacuri la persoana si blablauri fara suport. Cred ca sunteti constienti ca ati repurtat o victorie a la Pirus, da? Explicati-i si lui Paul Moraru treaba cu Pirus….lol

M-ati enervat si stiti ca eu cand ma enervez …scriu. Va iubesc sincer dar pana la minciuni si puciuri. Chestiile astea nu se fac.

Salutare si-un praz verde! 

Alexa – by Alexa