Simt ca Politia Romana a tradat NASUL TV. Iata de ce :

1. Eu sint proprietar majoritar la NASUL TV si am dreptul, constitutional garantat, sa intru pe proprietatea mea. Si toti Actionarii, citeva sute, au acelasi drept. Nu poate un actionar minoritar sa ne limiteze acest drept Constitutional.
2. E ca atunci cind doi frati sint coproprietari pe un teren. Niciunul nu poate sa interzica, printr-o firma de paza, accesul celuilalt frate !
3. Asa cum, doi soti coproprietari pe un apartament, nu pot interzice, printr-o firma de paza, accesul celuilalt in apartament!

Prin smecheriile grupului de teroristi si prin decizia aberanta din Justitie, eu am pierdut, temporar, citeva zile, dreptul sa fiu manager pe Proprietatea mea! Deci nu Dreptul de Proprietate!

Teroristii imi administreaza, temporar, citeva zile, Proprietatea! Dar eu am dreptul sa intru pe aceasta Proprietate! Constitutia e mai presus decit orice lege sau decizie tembela data de o judecatoare! Eu pot, trebuie si sint obligat, ca Proprietar, sa verific cum imi administreaza teroristii Proprietatea! Si o fac dezastruos! Deci e imperios necesar sa pot intra pe Proprietatea mea! Asa cum o pot face toti Actionarii!!!

Voi chema astazi Politia Romana, pe Ministrul Carmen Dan, pe Premierul Romaniei si pe Presedintele Romaniei – Garantul Constitutiei, sa imi apere Dreptul Constitutional asupra Proprietatii!

Si inca nu am vorbit despre Dreptul Constitutional al Libertatii de Exprimare al colegilor mei si al meu, cenzurat brutal de un asa zis Consiliu de Administratie! Niste teroristi!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru